High Tide neemt Bud Room Inc. over en daarmee Fastendr cannabisautomaten

De Fastendr™ technologie van Bud Room Inc. nu in handen van High Tide. Daarnaast breidt High Tide zijn winkelaanwezigheid in Hamilton, Ontario uit en geeft een update over lidmaatschap van Cabana Club.

0
high tide bud room inc fastendr
- Advertentie -

Eerder deze week maakte High Tide (NASDAQ:HITI), dat ook actief is in Nederland na de overname van Grasscity, bekend in een persbericht dat het Bud Room Inc. overneemt waarbij ook de Fastendr cannabisautomaten technologie nu in handen is van het bedrijf. High Tide verwerft 100% van het aandelenbelang van Bud Room Inc., evenals toewijzingen van aandeelhoudersleningen van de verkopers, voor ongeveer 2,5 miljoen euro en verwerft alle rechten op de op maat gemaakte Fastendr™-winkelkiosk en slimme lockertechnologie en Bud Room’s cannabiswinkel in 1910 St. Laurent Blvd in Ottawa, Ontario.

Fastendr technologie van Bud Room Inc. nu in handen van High Tide

Fastendr™ is volgens het persbericht een unieke en volledig geautomatiseerde technologie die winkelkiosken en slimme lockers integreert om een ​​betere koopervaring te vergemakkelijken door middel van browsen, bestellen en ophalen. De technologie is een katalysator voor snellere transactietijden, grotere gemiddelde winkelmandjes, lagere overhead- en arbeidskosten en zorgt voor een naadloze end-to-end klantervaring.

“Deze deal is een van de meest opwindende acquisities voor High Tide tot nu toe(…)”

“Deze deal is een van de meest opwindende acquisities voor High Tide tot nu toe, omdat het de klantervaring in onze winkels aanzienlijk verbetert en tegelijkertijd de overhead- en arbeidskosten in onze steeds groter wordende retailportfolio aanzienlijk vermindert. Deze technologie stelt ons ook in staat om third party inkomsten, gegevensverzameling en mogelijkheden voor het genereren van inkomsten bieden, terwijl we een ongeëvenaarde winkelervaring voor onze klanten ondersteunen”, zei Raj Grover in het persbericht, President en Chief Executive Office van High Tide. “Fastendr is een perfecte oplossing voor kleinere winkels en drukkere winkels locaties, omdat het meer transacties mogelijk maakt in minder tijd en met minder vierkante meters. Alle Canna Cabana-locaties zullen met deze technologie worden uitgerust, met de eerste installaties gepland voor later deze maand in de provincie Ontario. De op maat gemaakte Fastendr-technologie is een game changer voor onze fysieke detailhandel en heeft een enorm potentieel om ook in onze ondersteunende bedrijfsdivisies te worden uitgerold. Deze overname volgt op verschillende disruptieve retailinnovaties van High Tide, zoals onze “one stop shop” en “discount club”-concepten. Ik kijk ernaar uit om met Mike samen te werken aan verdere marktleidende retailinitiatieven terwijl we ons momentum in de toekomst voortzetten.”

“Deze klantgerichte technologie is ontworpen met de gebruikerservaring in het achterhoofd(…)”

“Toen High Tide ons in eerste instantie benaderde, hadden we al verschillende geïnteresseerden aan tafel. Het werd echter duidelijk dat het kiezen van een samenwerking met Raj en zijn team een ​​no-brainer was voor ons, omdat we vonden dat onze innovatie het verdiende om in handen te zijn van het beste cannabisbedrijf in Canada”, zegt Michael Di Duca in het persbericht, CEO van Bud Room. “Deze klantgerichte technologie is ontworpen met de gebruikerservaring in het achterhoofd en het is mijn vaste overtuiging dat met de ervaring van High Tide, de geschiedenis van operationele uitvoering en financiële middelen, deze technologie effectief kan worden geïmplementeerd in alle retailsectoren op een niveau van wereldklasse.”

High Tide breidt winkelaanwezigheid in Hamilton, Ontario uit en geeft update over lidmaatschap van Cabana Club

Ook maakte High Tide deze week bekend in een persbericht dat zijn Canna Cabana-winkel voor cannabis, gevestigd op 905 Rymal Road East in Hamilton, Ontario, is begonnen met de verkoop van recreatieve cannabisproducten voor gebruik door volwassenen. Deze opening vertegenwoordigt High Tide’s 106e merkwinkellocatie in Canada en 32e in Ontario, waar recreatieve cannabisproducten en consumptieaccessoires worden verkocht. Na de lancering van twee succesvolle locaties is dit de 3e Canna Cabana-winkel in Hamilton, die het op 3 na grootste stedelijke gebied van Ontario verankert. De nieuwe Canna Cabana-winkel bevindt zich op een winkelplein dat is verankerd door een nationale discount-supermarktketen en is gemakkelijk bereikbaar vanuit tal van omliggende woongemeenschappen en arbeidsbureaus.