De Beursberichten: trend naar beneden zet door in eerste week 2022

Er is nog geen trend naar boven te zien en gaan de koersen verder met waar ze eind 2021 al mee bezig waren: verder dalen.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 1

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 8,76 dollar waard na een daling van 6,51%. Een week later is het aandeel weer gedaald naar 8,37 dollar: een daling van 4,45%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 8,91% naar 7,05 dollar. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 6,63 dollar: een daling van zo’n 5,96%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 6,29 dollar per aandeel waard na een stijging van 1,41%. Vandaag staat het op 6,23 dollar: een daling van 0,95%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een daling van 8,09% naar 5,45 dollar per aandeel. Een week later is het aandeel net zo veel waard: 5,45 dollar. Wel wist Aurora succesvol voor bijna 7 miljoen euro aan medicinale cannabis naar Israël te exporteren.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,85 dollar per aandeel na een daling van 8,77%. Vandaag is het 3,86 dollar waard: een stijging van 0,26%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 4,33 waard na een daling van 6,28%. Het aandeel is sindsdien verder gedaald en staat nu op 4,31 dollar: een daling van 0,46%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,9073 dollar per aandeel na een daling van 6,94%. Een week later is het 0,9260 dollar waard: een stijging van 2,06%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Trend naar beneden zet ook in eerste week van 2022 door

Tot dusver is er nog geen trend naar boven te zien en gaan de koersen verder met waar ze eind 2021 al mee bezig waren: verder dalen.