High Tide ontvangt NASDAQ goedkeuring: 2 juni op de beurs genoteerd

High Tide is de eerste grote beursgenoteerde cannabisdetailhandelaar die op de NASDAQ zal worden genoteerd op 2 juni.

0
High Tide NASDAQ
Foto: High Tide
- Advertentie -

Het Canadese High Tide, met een Nederlands tintje, maakte vandaag bekend in een persbericht dat het de definitieve goedkeuring van de NASDAQ heeft ontvangen. Op 2 juni zullen aandelen van High Tide voor het eerst op de beurs te verhandelen zijn onder tickersymbool ‘HITI’.

High Tide aandelen 2 juni te vinden op de NASDAQ onder ticker ‘HITI’

High Tide behoudt ook zijn notering op de TSX Venture Exchange onder het symbool “HITI”. De ticker die wordt gebruikt voor High Tide-aandelen die worden verhandeld op het OTC Markets-noteersysteem onder het huidige symbool “HITID” zal naadloos overgaan naar het nieuwe tickersymbool “HITI” op de eerste handelsdag op NASDAQ.

eerste grote beursgenoteerde cannabistetailhandelaar op de NASDAQ

“Ik ben enorm trots dat minder dan drie jaar na de oprichting High Tide de eerste grote beursgenoteerde cannabistetailhandelaar zal worden die op NASDAQ zal worden genoteerd. Deze notering maakt onze aandelen toegankelijker voor een groter publiek van zowel particuliere als institutionele beleggers en versterkt onze vermogen om grotere fusies en overnames na te streven “, aldus Raj Grover in het persbericht, President en Chief Executive Officer van High Tide. “Ik wil al onze aandeelhouders bedanken voor hun geduld en het vertrouwen dat ze in ons team hebben getoond tijdens het goedkeuringsproces. Het noteren van onze aandelen op NASDAQ is geen doel op zich, het markeert eerder het begin van een nieuw hoofdstuk voor High Tide, en ik heb er alle vertrouwen in dat ons team zal blijven werken aan en waarde zal blijven genereren voor onze aandeelhouders – nu op een grotere schaal.”

Eerder maakte we al bekend dat het bedrijf consolidaties moest doen voordat ze deze goedkeuring zouden ontvangen.

Nederlands tintje

Na een fusie vorig jaar, was High Tide het grootste netwerk van legale cannabis winkels in Canada geworden.

Aan het bedrijf zit ook een Nederlands tintje, sinds het bedrijf in 2018 een overname deed van het van origine Nederlandse bedrijf Grasscity en diens bekende fora.