Intercure uit Israël maakt NASDAQ beursgang eind juli

InterCure geeft een update over zijn NASDAQ-notering.

0
Aphria Canndoc Israël CBD
- Advertentie -

InterCure Ltd. (TSX:INCR.U, TASE:INCR) kondigde afgelopen weekend in een persbericht aan dat, na de vertrouwelijke indiening bij de US Securities and Exchange Commission (SEC) van haar 20F registratieverklaring op 20 april 2021, zal zij haar 20F registratieverklaring in de week van 11 juli publiekelijk indienen. Het bedrijf heeft ook een aanvraag ingediend om haar gewone aandelen te noteren op de NASDAQ onder het handelssymbool “INCR”, in afwachting van de openbare indiening van de 20F-registratieverklaring en het voldoen aan bepaalde andere voorwaarden. Intercure verwacht dat de gewone aandelen in de laatste week van juli 2021 zullen worden verhandeld op de NASDAQ.

NASDAQ notering in de laatste week van juli 2021

De onderneming is van mening dat de beursnotering aan de NASDAQ de onderneming in staat zal stellen haar wereldwijde blootstelling te vergroten via ‘s werelds grootste kapitaalmarkt, waardoor de aandeelhouderswaarde wordt vergroot. Het bedrijf is van mening dat de notering huidige investeerders extra liquiditeit en potentiële investeerders  betere toegang zal bieden tot een van de toonaangevende en winstgevende internationale cannabisbedrijven buiten Noord-Amerika.

Notering op de NASDAQ is onderworpen aan de naleving van alle toepasselijke noterings- en regelgevende vereisten, inclusief registratie van de gewone aandelen bij de SEC, en NASDAQ-vereisten en goedkeuringen. Na ontvangst van alle vereiste goedkeuringen zal het Bedrijf een persbericht uitbrengen waarin de eerste handelsdag op de NASDAQ wordt aangekondigd.

Over InterCure

InterCure is het toonaangevende, snelst groeiende en meest winstgevende Israëlische cannabisbedrijf. Canndoc, een volledige dochteronderneming van InterCure, is Israëls grootste erkende cannabisproducent en een van de eersten die Good Manufacturing Practices (GMP) gecertificeerde en medicinale cannabisproducten van farmaceutische kwaliteit aanbiedt. InterCure maakt gebruik van zijn marktleidende distributienetwerk, de beste internationale partnerschappen en een verticaal geïntegreerd “seed-to-sale”-model met hoge marges om het meest winstgevende cannabisbedrijf wereldwijd buiten Noord-Amerika te zijn.

Intercure maakte eerder bekend dat het een samenwerking met Cookies is aangegaan voor de uitbreiding naar Europa en ze hebben sindsdien een LEMONNADE winkel geopend in Jeruzalem.

InterCure is genoteerd aan de Toronto Stock Exchange onder het symbool INCR.U en wordt verhandeld op de Tel Aviv Stock Exchange onder het symbool INCR.TA. Notering van InterCure-aandelen op NASDAQ wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2021 en zal worden verhandeld onder het symbool “INCR”.