Kanker diagnose vastgesteld bij Cookies CEO en rapper Berner

Op Twitter liet hij weten dankbaar te zijn voor de vele steunbetuigingen die hij heeft ontvangen.

0
cookies berner florida medicinale cannabis
- Advertentie -

De rapper en CEO van Cookies, Berner, deelde deze week aan zijn miljoenen volgers dat er bij hem een kanker diagnose is vastgesteld.

Dat liet hij weten door middel van een post op zijn Instagram pagina.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Berner (@berner415)

Vrij vertaald:

3 weken geleden vonden ze sporen van kanker in een reeks bloedonderzoeken. Vandaag ging ik voor een procedure in de hoop er gemakkelijk vanaf te komen en ontdekte dat ik een groot gevecht voor de boeg heb. Als je me kent, is dit altijd mijn grootste angst geweest, maar ik ben tevreden met waar ik ben en waar ik voor sta, evenals alle mogelijke resultaten. De komende maand of zo zal erop gericht zijn dit zo agressief mogelijk aan te pakken en tijd door te brengen met mijn familie, mijn album {Gotti} af te maken en de volgende stappen voor Cookies te plannen. Omdat ik sterk ben en zoveel mogelijk geloof wil hebben, ben ik ook realistisch. Ik wil dat Cookies voor altijd zal leven en ik wil dat mijn team een ​​duidelijke richting heeft van wat mijn visie is, veel menuplanning om te doen met mijn kwekers en met mijn partners. Ik wil me concentreren op een plantaardig dieet van Whole Foods en ervoor zorgen dat er ABSOLUUT GEEN STRESS in mijn leven is. Ik hou zoveel van jullie allemaal en voel me zo gezegend dat ik de helft van de dingen heb kunnen bereiken die ik heb gedaan en ik hoop echt dat ik kan blijven en nog een heleboel meer kan doen. Dat gezegd hebbende, als je een vriend bent, is er geen reden om te sms’en of te bellen, stuur die goede energie gewoon mijn kant op en laat me mijn gedachten op een rijtje zetten. Ik zal waarschijnlijk een paar evenementen missen en zal terugkomen zodra mijn lichaam en geest het toelaten. Ik wil echt iedereen aanmoedigen om aandacht te besteden aan hun lichaam en gezondheid, als je kanker in je familie hebt, zijn er bloedtesten die je kunt doen zoals ik deed om te controleren op meer dan 40 soorten kanker, ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb omdat weten is het halve werk. Het is tijd voor de grootste uitdaging van mijn leven en ik ben er klaar voor! Nogmaals bedankt voor jullie allemaal! De reden dat ik mentaal op zo’n goede plek zit, is door jou! We hebben iets gebouwd dat zo krachtig, organisch en echt is dat het me nog steeds verbaast. Ik ben enorm dankbaar dat ik zo’n geweldig familie- en ondersteuningssysteem en team bij Cookies heb! Ik hou van jullie, het is tijd om te VECHTEN.

Berner dankbaar voor alle steunbetuigingen

Ook op Twitter liet hij weten dankbaar te zijn voor de vele steunbetuigingen die hij heeft ontvangen.

We wensen hem uiteraard alle sterkte en beterschap toe.