Kom 31 januari naar de nieuwjaarsbijeenkomst van het PCN in Tilburg

Het PCN bestuur nodigt u van harte uit voor de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. Deze vindt op woensdag 31 januari plaats in het welbekende en oergezellige Bosvreugd in Tilburg.

0
PCN Platform Cannabisondernemingen Nederland nieuwjaarsbijeenkomst
Foto: Derrick Bergman / Gonzo Media
- Advertentie -

We trappen een bij voorbaat historisch jaar af; in 2024 komt het wietexperiment verder op stoom en maakt Duitsland een concreet begin met regulering van cannabis. Het nieuwe jaar zal uitdagingen brengen voor onze branche, maar zeker ook nieuwe kansen.

Nieuw jaar nieuwe kansen

De prioriteiten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) voor 2024 zijn de verdere ontwikkeling en lancering van een landelijk coffeeshop keurmerk, de strijd voor een level playing field voor coffeeshops in en buiten het wietexperiment en de schaarse vergunning problematiek.

Op de nieuwjaarsbijeenkomst staat het onderlinge contact centraal. Er is alle tijd om met collega’s bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Een DJ verzorgt een cannabisvriendelijk muzikaal decor

Programma

14:00-15:00: Inloop met koffie en thee
15.00 15.15: Welkom en speech PCN voorzitter Sander Hewitt
15.15-19.00: Bourgondische borrel met muzikale omlijsting door een DJ

Locatie

Cultuurbos Bosvreugd, Reeshofdijk 12, 5044 VB in Tilburg

Reserveren

De toegang tot de PCN nieuwjaarsbijeenkomst 2024 is gratis, maar
reserveren is verplicht.

Gelieve zo snel mogelijk door te geven met hoeveel mensen u wil komen, met een mailtje naar het PCN secretariaat: [email protected].

Pizza Bosvreugd Foto Derrick Bergman 4782
Foto: Derrick Bergman / Gonzo Media