Coffeeshop ‘t Klavertje in Amersfoort sinds 15 januari weer open na zes maanden sluiting

Coffeeshop 't Klavertje in Amersfoort mag sinds gisteren weer open na zes maanden sluiting, maar onder streng toezicht van de gemeente.

0
coffeeshops jan van piekeren column werken in de coffeeshops tijdens de corona crisis afhaal horeca gedeelte open dicht coffeeshop roermond Coffeeshop van het Jaar
- Advertentie -

Coffeeshop ‘t Klavertje in Amersfoort is sinds gisteren weer open, nadat de coffeeshop zes maanden geleden gesloten werd vanwege de vondst van een grote hoeveelheid voorraad en contant geld. Afgelopen maandag 15 januari eindigde de sluitingstermijn, volgens een besluit van burgemeester Lucas Bolsius.

Vondst van voorraad en contant geld leidde tot sluiting

Zes maanden geleden ontdekte een zwaarbewapende politie-eenheid een aanzienlijke hoeveelheid voorraad en contant geld in de nabijgelegen opslagruimte van ‘t Klavertje.

De zaak werd onmiddellijk gesloten, en de burgemeester besloot tot een sluiting van zes maanden na een grondige controle.

Heropening onder strikte voorwaarden en gedoogverklaring

Hoewel de coffeeshop haar deuren mag heropenen, zal ‘t Klavertje nu onder verscherpt toezicht staan.

De exploitatie wordt regelmatig gecontroleerd om te verzekeren dat deze volledig in overeenstemming is met de voorschriften van de gedoogverklaring.

Burgemeester Bolsius benadrukte dat eventuele schendingen kunnen leiden tot intrekking van de gedoogverklaring, waardoor de toekomst van de coffeeshop op het spel staat.