Haal je online masterdiploma in medicinale cannabis bij John Patrick University vanaf 2021

Een online masterdiploma in medicinale cannabis? Het kan!

0
medicinale cannabis masterdiploma master john patrick univeresity
- Advertentie -

Vanaf januari 2021 is het mogelijk om een masterdiploma in integratieve en functionele geneeskunde te gaan halen door een studie in cannabinoïde medische wetenschappen. Dat maakte het Amerikaanse John Patrick University (JPU) uit South Bend, Indiana, deze week bekend in een persbericht. De studie Cannabinoid Medical Sciences is bedoeld om begrip en een rationeel perspectief te bevorderen voor op wetenschap gebaseerde zorgverleners, beoefenaars, opvoeders, fabrikanten, telers en bedrijfsexploitanten. De faculteit van JPU in dit programma bestaat uit artsen, verpleegkundigen, voedingsdeskundigen, wetenschappers en data-analytische specialisten. JPU is geschikt voor de werkende professional met flexibele en versnelde online programma’s.

Masterdiploma in medicinale cannabis? Het kan!

Michael Dubanewicz, Ed.D., CN, CCN, CFM, CDM, CFPP, decaan van de School of Integrative and Functional Medicine, merkt op in het persbericht: “JPU leidt de verandering en toekomst van gezondheidseducatie door wetenschappelijk onderbouwde studie van cannabinoïde medische wetenschappen te bieden. Ons curriculum biedt zowel toegepaste als klinische toepassing van cannabinoïden en de functie ervan binnen integratieve gezondheidswetenschappen.”

“(…)Ons curriculum biedt zowel toegepaste als klinische toepassing van cannabinoïden en de functie ervan binnen integratieve gezondheidswetenschappen”

Mary Clifton, MD, medisch directeur, is een gecertificeerde, gediplomeerde arts voor interne geneeskunde en een erkend expert in cannabinoïden en het endocannabinoïdesysteem. Zij liet weten in het persbericht: “Dit programma bereidt u voor om het best geïnformeerde gezondheidsadvies te geven aan uw patiënten en cliënten, waardoor ze de absoluut beste beschikbare zorg kunnen ontvangen.”

Janice Newell Bissex, MS, RDN, FAND leidt als co-programmadirecteur voor de concentratie Cannabinoid Medical Sciences en liet weten: “Als holistische cannabisbeoefenaar en geregistreerde diëtist-voedingsdeskundige sluit het lesgeven over medicinale cannabis aan bij mijn missie om mensen die lijden aan pijn, angst, slapeloosheid, auto-immuunziekten, IBD / IBS en andere slopende aandoeningen, verlichting te bieden met CBD en cannabis.”

Over John Patrick University

John Patrick University (JPU) of Health and Applied Sciences is een vooruitstrevende universiteit met BS- en MS-graden in de radiologische wetenschappen, medische beeldvormingswetenschappen, bedrijfs- en datawetenschappen en integratieve en functionele geneeskunde (leefstijlgeneeskunde, functionele voeding, sportgeneeskunde, en Cannabinoid Medical Sciences).

Als je geïnteresseerd bent in een opleiding met een focus op Cannabinoïde Medische Wetenschappen, neem dan contact op met: [email protected], 888-578-4968. Of dat ook kan vanuit Nederland is bij ons niet bekend, maar je kan het proberen!