Cannabis Industrie Podcast #15 met Doug Fine (ENGLISH)

Doug Fine is een komische Amerikaanse onderzoeksjournalist, bestsellerauteur, hennepboer en geitenhoeder op zonne-energie.

Redactiehttps://cannabisindustrie.nl
Dit artikel is geplaatst door de redactie van cannabisindustrie.nl
- Advertisement -
Dutch Passion

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Doug Fine vanuit de VS. De voertaal is over het algemeen Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag.

Aflevering 15 met Doug Fine

Over Doug Fine

Doug FineDoug Fine is een komische onderzoeksjournalist, bestsellerauteur, hennepboer en geitenhoeder op zonne-energie. Zijn nieuwste boek is American Hemp Farmer: Adventures and Misadventures in the Cannabis Trade (Chelsea Green Publishing, 2020). Hij heeft in vier Amerikaanse staten hennep verbouwd voor voedsel, producten van farm to table en zaden. En hij maakte een online regeneratieve hennepcursus. Willie Nelson noemt Doug’s werk ‘een blauwdruk voor de toekomst’. The Washington Post zegt: “Fine is een verhalenverteller in de vorm van Douglas Adams.” Doug’s print, radio- en televisiewerk, getuigenis bij de Verenigde Naties en TED Talk zijn op dougfine.com te vinden en zijn social media-account is @organiccowboy op Twitter, Instagram en Facebook.

Besproken in deze podcast

Het leven van een hennepboer, verkoop, verwerken, verpakken, farm to table, potentiële problematische hennep extracten wetgeving, politiek, THC percentages, regelgeving, stigma van THC, hoe lang het nog gaat duren tot federale cannabis legalisatie, zijn boek Too High To Fail, declassificeren van cannabis, Doug zijn online regeneratieve hennepcursus, zijn nieuwe zesde boek American Hemp Farmer: Adventures and Misadventures in the Cannabis Trade, Nederlands pragmatisme, connecting the dots, klimaatverandering en het buiten kweken van cannabis en hennep.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.

Cannabis Industrie Awards 2021

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

237VolgersVind ik leuk
702VolgersVolgen
540VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

204 ARTIKELEN0 REACTIES
34 ARTIKELEN0 REACTIES
18 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES