Cannabis Industrie Podcast #27 met craft breeder OG Naj (ENGLISH)

OG Naj is een craft grower, -breeder en -hasjmaker wiens werk meerdere keren is bekroond met een prijs.

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag OG Naj. De voertaal is over het algemeen Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt normaal online iedere week op maandagochtend. Eerder de afleveringen krijgen? Aboneer je op Spotify.

Aflevering 27 met OG Naj

Over OG Naj

OG Naj is een craft grower, -breeder en -hasjmaker wiens werk meerdere keren is bekroond met een prijs: een keer winst in de Mostly Sativa categorie van de HomeGrown Cup 2019 buitenwiet editie, een keer tweede in de rosin categorie in de 2020 HomeGrown Cup editie en een keer derde in de 2020 HomeGrown Cup hasj categorie. Daarnaast is hij volledig zelfvoorzienend in zijn groenten en wiet. Sinds kort is zijn sativa zadenlijn gekruist met zijn Sour Rainbow verkrijgbaar bij growshop Organic Earth. Hij is op Instagram te vinden onder de naam @og_naj.

Besproken in deze podcast

Van groeien naar kweken (breeding), zelf zaden maken, mannelijk en vrouwelijk selectie fenotype, eerste sativa zaden productlijn van OG Naj Genetics, aankomende indica lijn met Sour Rainbow Bx1 en komt ook apart een Sour Rainbow F2, andere toekomstige projecten, van groeien naar hasj maken, de opkomst van de dryfreezer, full melt hasj die je kan dabben, oldschool vs newschool hasj, drysift vs ice-o-lator, Whole Plant Fresh Frozen (WPFF), full melt vs rosin, van hasj maken naar rosin maken, of hij master grower zou willen worden, organisch en biologisch kweken, bionutrients toepassing binnen en in greenhouse, indoor vs outdoor, zelfgemaakte rabarber bio bestrijding, zelfvoorzienend in groenten en wiet kweken en wat maakt een goede zadenbank.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.