- Advertentie -
Home Coffeeshops Politie zoekt getuigen na brandstichting bij rolluik coffeeshop 7 in Rotterdam

Politie zoekt getuigen na brandstichting bij rolluik coffeeshop 7 in Rotterdam

Het brandje bij het rolluik van coffeeshop 7 in Rotterdam was snel geblust door de brandweer, de politie zoekt getuigen.

0
growshopwet cannabis en verkeer speekseltest rijden onder invloed checkpoint kulu trading politie voorraad coffeeshophouder coffeeshop alien fyta waalwijk Coronamaatregelen
- Advertentie -

Eerder deze week heeft er brandstichting plaatsgevonden bij coffeeshop 7 (seven) aan de Joost van Geelstraat in Rotterdam-Delfshaven. Het brandje, ontstaan bij het rolluik, werd snel geblust door de brandweer. De politie is een onderzoek gestart naar de mogelijke achtergrond van het incident.

Brandje gesticht bij rolluik van coffeeshop

Iets na half drie ‘s ochtends werden omstanders opgeschrikt door twee personen die iets aanstaken bij het rolluik van de coffeeshop. Kort daarna ontstond er een grote vlam, gevolgd door een klein brandje.

Gelukkig kon de brandweer snel ter plaatse komen en het vuur doven. In eerste instantie werd gedacht aan een mogelijke explosie, maar het sporenonderzoek uitgevoerd door de Forensische Opsporing wijst momenteel op brandstichting als oorzaak.

Onderzoek wijst op brandstichting, politie zoekt getuigen

De politie neemt de zaak zeer serieus en is direct begonnen met een onderzoek naar de twee daders en hun mogelijke achtergrond.

Mocht u beschikken over beelden van de Joost van Geelstraat of de omgeving op het tijdstip van het incident, of heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Voor mensen die anoniem willen blijven, bestaat de mogelijkheid om te bellen met 0800-7000. Tevens kunt u een vertrouwelijk gesprek aanvragen bij Team Criminele Inlichtingen via 088 – 661 77 34.

Belangrijke informatie en beelden gezocht, politie roept op tot medewerking

Om het onderzoek verder te kunnen voortzetten, is de politie afhankelijk van getuigenverklaringen en mogelijke beelden van de omgeving. De politie benadrukt het belang van de medewerking van het publiek om deze zaak op te lossen en de verantwoordelijken voor deze brandstichting te kunnen identificeren. Eventuele informatie kan cruciaal zijn in het onderzoek en wordt met dankbaarheid ontvangen.

Het politieonderzoek naar de brandstichting bij de coffeeshop aan de Joost van Geelstraat in Rotterdam-Delfshaven is nog in volle gang.

- Advertentie -

Exit mobile version