Politie zoekt getuigen van overval op coffeeshop Green House Tolstraat

Er is een politieonderzoek gestart en zoektocht naar de verdachte gaande na gewapende overval op late avond van vrijdag 16 juni.

0
- Advertentie -

De politie doet een oproep aan getuigen die meer informatie hebben over een gewapende overval op coffeeshop Green House aan de Tolstraat. De overval vond plaats op de late avond van vrijdag 16 juni, toen een man de coffeeshop binnenliep en het personeel bedreigde met een groot mes. De dader maakte vervolgens snel buit en wist te ontkomen. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident.

Signalement van de verdachte en oproep tot getuigen

De recherche is bezig met het onderzoek naar de overval en is op zoek naar de verdachte. Het signalement van de verdachte luidt als volgt: een jonge man van ongeveer 20 jaar oud met een donkere huidskleur. Hij heeft een lengte van ongeveer 1,75 meter en droeg tijdens de overval een zwarte rugtas.

De politie roept getuigen op om zich te melden. Wellicht heeft u relevante informatie of beschikt u over beelden van een dashcam of telefoon die kunnen helpen bij het identificeren van de dader. Het onderzoeksteam ontvangt graag alle mogelijke tips en informatie om de zaak verder te kunnen onderzoeken.

Tips en informatie delen met het onderzoeksteam

Indien u informatie heeft die van belang kan zijn voor het onderzoeksteam, wordt u verzocht contact op te nemen. Heeft u iets gezien of gehoord in de buurt van de coffeeshop aan de Tolstraat op de avond van de overval? Bent u in het bezit van beelden die mogelijk kunnen bijdragen aan het identificeren van de verdachte? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie.

Elke tip, hoe klein ook, kan van groot belang zijn voor het onderzoek. De politie hoopt op de medewerking van het publiek om deze gewapende overval op te lossen en de dader te kunnen aanhouden.