Rick Simpson heeft een beroerte gehad en crowdfunding is gestart

In 2016 en 2017 was Rick nog aanwezig op het Cannabis Bevrijdingsdag festival.

0
- Advertentie -

Iedereen die een beetje op de hoogte is van medicinale cannabis, kent de naam Rick Simpson en RSO, kort voor Rick Simpson Oil. Sinds mei 2018 was het stil rondom Rick, maar deze maand werd bekend dat hij een beroerte heeft gehad in mei 2018. Deze maand hebben de mensen om hem heen een crowdfunding actie gestart om een deel van de medische kosten van Rick te helpen dekken, die van de afgelopen twee en een half jaar en die nog in het verschiet liggen.

Crowdfunding om medische kosten beroerte Rick Simpson te bekostigen

Op de crowdfunding pagina leggen ze het uit. Daarvoor hebben we het vrij vertaald naar het Nederlands.

Lieve vrienden,

We hebben belangrijk nieuws om te delen.

Velen van jullie hebben zich afgevraagd waarom Rick Simpson de afgelopen jaren niet in de publieke arena aanwezig is geweest.

We hebben besloten het publiek te informeren dat Rick in mei 2018 een beroerte heeft gehad en sindsdien aan het herstellen is.

Omdat Rick en zijn familie een zeer privé-persoon waren, wilden noch deze informatie eerder openbaar maken, zodat hij zich volledig op zijn herstel kon concentreren.

Het is onnodig te zeggen dat een beroerte en de nasleep ervan vaak een extreme uitdaging blijken te zijn voor zowel de persoon die eraan heeft geleden als voor zijn naaste familie.

Sinds de beroerte van Rick was en is zijn enige verzorger zijn vrouw Danijela, met wie hij de afgelopen zeven jaar ijverig heeft gewerkt aan het voorlichten van mensen over de voordelen van medicinale cannabis door middel van lezingen, interviews en consultaties over de hele wereld, terwijl hij een basis in Europa had.

Rick heeft de afgelopen twee en een half jaar een lange weg afgelegd, maar ondanks alle menselijke inspanningen om aan alle medische behoeften van Rick te voldoen, staan ​​Rick en Danijela nu voor enorme financiële uitdagingen.

Daarom organiseren we een inzamelingsactie om Rick’s medische kosten te helpen dekken, de kosten die de afgelopen twee en een half jaar zijn gemaakt en die nog in het verschiet liggen.

Na jarenlang pleiten voor het recht van mensen om zichzelf te genezen met behulp van natuurlijke remedies, meer bepaald cannabisolie die tegenwoordig algemeen bekend staat als RSO – Rick Simpson Oil, die een groot aantal mensen over de hele wereld gebruikt om veel verschillende gezondheidsproblemen te genezen of te helpen reguleren, en na het schrijven van twee boeken over het onderwerp, het geven van talloze interviews en lezingen, heeft Rick nu wat vriendelijkheid nodig van jullie allemaal die willen en kunnen helpen.

Hoe kan ik je helpen?

U kunt Rick Simpson steunen door een van zijn boeken te kopen of door een donatie te doen!

Koop een van Rick’s boeken op: www.simpsonramadur.com/webshop

Maak hier een donatie ter ondersteuning van Rick Simpson.

Hartelijk dank!
Rick en Danijela Simpson

Rick Simpson was in 2016 en 2017 op Cannabis Bevrijdingsdag in Amsterdam

In 2016 en 2017 was Rick aanwezig op het Cannabis Bevrijdingsdag festival georganiseerd door stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod. Cannabis News Network legde de volgende bewegende beelden vast.

Doneren kan via Gofundme.