Terps Army neemt binnenkort een coffeeshop over in Amsterdam

Cannabis Social Club uit Barcelona Terps Army zal binnenkort een coffeeshop in Amsterdam overnemen. En daar zijn we enthousiast over.

0

Groot nieuws voor de coffeeshop scene in Amsterdam. Nadat eerder al de Cannabis Social Club The Plug uit Barcelona coffeeshop Utopia overnam, zal nu ook de Cannabis Social Club uit Barcelona Terps Army binnenkort een coffeeshop in Amsterdam overnemen.

Update, 5 juni: Terps Army coffeeshop in Amsterdam vandaag geopend

Vorige week maakten we ook al bekend dat een Green House coffeeshop binnenkort Cookies Amsterdam zal worden.

Wat is TerpsArmy en waarom moeten we daarvoor enthousiast worden?

Ik ben al enkele jaren bekend met Terps Army en heb de club bezocht en verschillende producten gezien en geprobeerd. En met wat ik heb zien gebeuren met coffeeshop Utopia toen het werd overgenomen door The Plug, kan ik alleen maar concluderen dat het Terps Army ook zal lukken om het kwaliteitsniveau voor de Amsterdamse coffeeshops naar een hoger niveau te tillen.

Filtered Chem Dawg Hasj TerpsArmy
Filtered Chem Dawg Hasj TerpsArmy in maart 2019

Verwacht naast topkwaliteit wiet van Europese bodem, ook een enorme diversiteit aan Amerikaanse wiet net zoals The Plug. Maar ook een veel diverser aanbod aan hasj.

De Chem Dawg hasj en Sour OG hasj die ik er in 2019 probeerde, zie ik als hasjroker maar al te graag op Nederlandse bodem ook verschijnen.

Ze zijn daarnaast ook verantwoordelijk voor het starten van de donut hype. Met donuts doel ik op pure joints waarin soms tot een halve gram aan Rosin (geperste wiet of hasj tot olie zonder oplosmiddel) in zit. Een dure bezigheid dus voor de gemiddelde consument. Een halve gram Rosin verkoopt al snel voor minimaal 50 euro. Terps Army verkoopt ze kant en klaar in hun Cannabis Social Club in Barcelona.

En waar zal de coffeeshop TerpsArmy te vinden zijn dan?

The Terps Donuts Terpsarmy De coffeeshop zal te vinden zijn in het centrum van Amsterdam. Waar precies en om welke coffeeshop het gaat, is bij ons bekend.

We zijn alleen door Terps Army gevraagd om de bekendmaking hiervan nog even mee te wachten tot ze het zelf doen.

Update, 13 mei 2021: Terps Army plaatste vandaag op Instagram foto’s van de coffeeshop in kwestie, El Guapo te Nieuwe Nieuwstraat 32HS, 1012 NH Amsterdam.

Wel hebben ze alvast een Instagram account aangemaakt: @terpsarmyamsterdam.

Ik kan niet wachten in ieder geval.