Stemmen Cannabis Industrie Awards voorbij, tickets te koop voor uitreiking

Het stemmen in de Cannabis Industrie Awards 2023 is voorbij en de winnaars hebben onder embargo te horen gekregen of ze hebben gewonnen. Voor de uitreiking op 7 december zijn nog een beperkt aantal kaartjes te koop.

0
Cannabis Industrie Awards 2023 uitreiking tickets kopen
- Advertentie -

Afgelopen maand brachten tijdens de Cannabis Industrie Awards 2023 wederom mensen door het hele land hun stem uit. In één maand zijn 1479 stemmen uitgebracht. Op donderdag 7 december 2023 werden de Cannabis Industrie Awards voor het eerst fysiek uitgereikt, tijdens een feestelijke netwerkmiddag op een intieme locatie in Eindhoven.

Over de Cannabis Industrie Awards

De legale cannabisindustrie is overal ter wereld in beweging. De aandacht voor de vele toepassingen van de plant blijft toenemen, of het nu gaat om CBD-olie, hennep als bouwmateriaal, om CO2 op te slaan of als basis van cosmetica. In de Verenigde Staten is de legale cannabisindustrie anno 2023 de grootste banenmotor. In Europa woedt van Duitsland tot Malta en van Luxemburg tot Zwitserland het debat over regulering en legalisering van cannabis.

De Cannabis Industrie Awards zet de Nederlandse ondernemers, bedrijven en producten in deze bijzondere branche in het zonnetje. Er zijn negen categorieën en er is een persprijs, De Groene Griffel, voor de beste journalistieke productie over cannabis van het afgelopen jaar.

De organisatie van de verkiezing is in handen van Mauro Picavet, oprichter van web platform Cannabisindustrie.nl, Rens Hoppenbrouwers en Derrick Bergman. Zij kennen de cannabiswereld door en door en hebben ruime en diverse organisatie ervaring (o.a. HomeGrown Cup, Cannabis Bevrijdingsdag, Cannabis Tribunaal, De Gouden Gieter).

Awards ceremonie locatie

KEVN -alias Kelderman en Van Noort– is het huis van makers en kijkers. Met studio’s, exposities en een bar in het groen. Gelegen tegenover NS station Eindhoven Strijp-S en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Na het evenement kan er bij Kelderman en Van Noort worden gegeten (niet inbegrepen) of bij de beste pizzeria van Eindhoven La Vita è Bella tegenover KEVN.

De uitreiking van de Cannabis Industrie Awards vindt plaats in het café. Voor en na de uitreiking is er de gelegenheid om bij een hapje en een drankje collega’s te ontmoeten.

Programma (onder voorbehoud)

11.00-12.00: Ontvangst op rode loper bij KEVN (achterkant schoolgebouw)

12.00-12.45: Uitreiking Cannabis Industrie Awards deel 1

12.45-13.30: Pauze met lunch*

13.30-14:15: Uitreiking Cannabis Industrie Awards deel 2

14:00-17.00: Borrel met hapjes in café

*: Lunch bestaat uit een soep in combinatie met luxe (vegetarische) sandwiches en non-alcoholische versnaperingen.

Datum

De Cannabis Industrie Awards uitreiking vindt plaats op 7 december 2023.

Locatie

Kelderman en Van Noort, Galileïstraat 2, 5621 AE Eindhoven.

Tickets

Om de uitreiking bij te wonen en te kunnen netwerken, klik je hier om je tickets te kopen.

De winnaars per categorie, de sponsoren, maar ook alle winnaars van een categorie in de Cannabis Industrie Awards 2021 & 2021 hebben twee gratis tickets voor de 2023 uitreiking ontvangen per email.

Winnaars van 2023 hebben vandaag (1 december) onder embargo te horen gekregen via email of ze gewonnen hebben. Zij hebben twee tickets ontvangen per gewonnen categorie.

Een ideale netwerkgelegenheid dus!