Team Hytiva officiële sponsor van UFC Hall of Famer Diego Sanchez

Cannabismerk Team Hytiva maakte deze week bekend dat het de officiële sponsor is geworden van UFC Hall of Famer Diego Sanchez.

0

Team Hytiva kondigde deze week aan in een persbericht dat het bedrijf zijn sponsoring uitbreidt naar de wereld van Mixed Martial Arts. Met trots maakten ze bekend de officiële sponsor te zijn van het trainingskamp van Diego “Nightmare” Sanchez terwijl hij zich voorbereidt op zijn laatste optreden in de UFC Octagon. Diego sluit zijn legendarische carrière af met een laatste gevecht tegen de voormalige Jackson / Wink MMA-teamgenoot, Donald “Cowboy” Cerrone, op 8 mei tijdens UFC Fight Night.

Team Hytiva zal de wereld van een UFC Hall of Famer van dichtbij bekijken op weg naar zijn laatste gevecht. Diego, bekend om zijn iconoclastische en vermakelijke interviews – en die ooit de wereld op de hoogte bracht van zijn “Enlightened” -status – zal zeker een geweldige show neerzetten.

Reactie Diego Sanchez

“Dit is mijn laatste dans en ik wals niet(…)”

“Dit is mijn laatste dans en ik wals niet. Ik ben verheugd om Team Hytiva te vertegenwoordigen in dit, mijn laatste UFC-trainingskamp,” liet Diego Sanchez weten in het persbericht.

“Om te concurreren op het niveau dat Diego al 17 jaar in de UFC heeft, is echt opmerkelijk. Team Hytiva is er trots op Diego te sponsoren in zijn laatste UFC-strijd tegen Cowboy Cerrone,” liet Stephan Bonnar weten in het persbericht, president van Team Hytiva.

UFC gaat niet meer drugstesten op cannabis

Eerder maakte de UFC al bekend dat cannabis in de meeste gevallen niet langer voor vechters verboden zal zijn. In september van vorig jaar berichtten we ook al over de UFC toen Aurora bekend maakte dat ze de samenwerking met het wereldwijd populaire Ultimate Fight Championship (UFC) hebben beëindigd.