The Valens Company uit Canada werkt aan NASDAQ beursgang

The Valens Company kondigde deze week aan dat het een eerste aanvraag heeft ingediend om zijn gewone aandelen op de NASDAQ te noteren.

0
The Valens Company NASDAQ
- Advertentie -

De Canadese cannabisproducent The Valens Company Inc. (TSX:VLNS) (OTCQX:VLNCF) kondigde deze week aan in een persbericht dat het een eerste aanvraag heeft ingediend om zijn gewone aandelen op de NASDAQ te noteren.

The Valens Company wil naar de NASDAQ

“We hebben een belangrijke stap voorwaarts gezet in het bereiken van een van onze belangrijkste doelen voor 2021 door onze eerste aanvraag voor notering op de NASDAQ in te dienen na de aankondiging van onze eerste acquisitie in de VS”, aldus Jeff Fallows in het persbericht, President van The Valens Company.

“Wij zijn van mening dat een notering in de VS verschillende kansen zal ontsluiten om de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten(…)”

“Wij zijn van mening dat een notering in de VS verschillende kansen zal ontsluiten om de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten, de liquiditeit te vergroten en het algemene bewustzijn van The Valens Company te verbreden naar een groter investeerdersbestand, terwijl tegelijkertijd waarde wordt gestimuleerd voor onze aandeelhouders.”

De notering van de aandelen van The Valens Company blijft onderworpen aan de beoordeling en goedkeuring door NASDAQ van de aanvraag tot notering van de vennootschap en de tevredenheid door de vennootschap van alle toepasselijke vereisten op het gebied van notering, governance en regelgeving. In verband hiermee verwacht The Valens Company de aandeelhouders van de vennootschap te vragen om een ​​consolidatie van de aandelen goed te keuren op de volgende jaarlijkse en bijzondere aandeelhoudersvergadering die gepland staat op 25 mei 2021. Als de aandelenconsolidatie wordt goedgekeurd op de aandeelhoudersvergadering, gelooft The Valens Company dat het zal voldoen aan de vereisten voor notering op de NASDAQ kort daarna, inclusief de financiële en liquiditeitsvereisten van NASDAQ. Verdere details van de voorgestelde aandelenconsolidatie zullen worden opgenomen in de managementinformatiecirculaire van Valens die naar de aandeelhouders wordt gemaild en binnenkort op SEDAR zal worden ingediend.

Eind juni 2021 beslissing verwacht

De The Valens Company verwacht momenteel dat NASDAQ tegen eind juni 2021 een beslissing zal nemen over de aanvraag. De aandelen zullen in de tussentijd genoteerd blijven op de Toronto Stock Exchange (“TSX”) onder het symbool “VLNS”. Naast de primaire notering van het bedrijf op de TSX, zullen de aandelen genoteerd blijven op de OTCQX tot het moment dat de aandelen genoteerd kunnen worden op de NASDAQ, als de aanvraag tot notering van het bedrijf wordt goedgekeurd.

Valens heeft Stikeman Elliott LLP in Canada en Foley Hoag LLP in de VS aangenomen als juridisch adviseur om het bedrijf te adviseren tijdens het sollicitatieproces.