VN spreekt achter gesloten deuren over cannabis

Dat de CND doorgaat met het plan is een positief teken voor de cannabis industrie.

Redactiehttps://cannabisindustrie.nl
Dit artikel is geplaatst door de redactie van cannabisindustrie.nl
- Advertisement -
Dutch Passion

Afgelopen maand heeft een bijeenkomst plaatsgevonden om bepaalde aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) over cannabis en aan cannabis gerelateerde stoffen te bespreken.

Who aanbevelingen

Tijdens de bijeenkomst werd van de VN-lidstaten verwacht dat ze de implicaties bespreken van aanbevelingen met betrekking tot extracten en tincturen en CBD. Als de CBD-aanbeveling van de WHO uiteindelijk wordt aangenomen, kan dit leiden tot een vrijere internationale handel in de cannabinoïde.

Als de CBD-aanbeveling van de WHO uiteindelijk wordt aangenomen, kan dit leiden tot een vrijere internationale handel

Volgens een e-mail die het CND-secretariaat naar de permanente missies in Wenen heeft gestuurd, staat de “eerste actuele bijeenkomst van de intersessionele overwegingen van de WHO-planningsaanbevelingen” gepland voor 24-25 juni. De e-mail is verkregen door Marijuana Business Daily.

Bij de actuele bijeenkomsten, die achter gesloten deuren worden gehouden, zijn alleen VN-lidstaten en relevante intergouvernementele organisaties betrokken. De bijeenkomst was de eerste van een reeks actuele bijeenkomsten die vóór december worden gehouden.

Positief teken voor de cannabis industrie

De lidstaten krijgen de kans om onopgeloste kwesties die voortvloeien uit de aanbevelingen van de WHO op te helderen en te bespreken.

Dat de CND doorgaat met het plan is een positief teken voor de cannabis industrie, omdat het aangeeft dat de organisatie vastbesloten is om in december over de aanbevelingen te stemmen. De stemming werd vertraagd vanaf maart.

Cannabis Industrie Awards 2021

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

237VolgersVind ik leuk
702VolgersVolgen
529VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

200 ARTIKELEN0 REACTIES
34 ARTIKELEN0 REACTIES
17 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES