Zamnesia wint in de categorie Best Online Seed Shop op de International Cannabis Awards

Zamnesia heeft in de categorie Best Online Seed Shop op de International Cannabis Awards gewonnen.

0
ICA Zamnesia
- Advertentie -

Op 13 maart 2024 sleepte Zamnesia de prijs voor Best Online Seed Shop in de wacht op de prestigieuze International Cannabis Awards, georganiseerd in La Llotja de Mar in Barcelona. De ceremonie staat ook wel bekend als de ‘Oscars van de wietwereld’ en huldigt toonaangevende leiders en pioniers binnen de industrie.

“De meeste wietgebruikers profiteren van het gemak om gewoon vanaf hun smartphone of laptop te bestellen. Dankzij online winkelen is wiet veel toegankelijker voor mensen uit alle lagen van de bevolking.” – International Cannabis Awards.

De winnaar voor Best Online Seed Shop 2024 werd gekozen aan de hand van een jury en online stemmen. Ondanks de vele andere gerespecteerde bedrijven in deze categorie, behaalde Zamnesia uiteindelijk de eerste plaats.

“Om te beginnen, willen we alle klanten van Zamnesia bedanken. Met niets beginnen en doorgroeien tot waar we nu zijn, was hard werken, maar dit is een enorme eer en een groot compliment aan ons team voor alles wat we in de afgelopen tien jaar hebben bereikt.” – Nick, algemeen directeur van Zamnesia.

Sinds de lancering van onze webshop in 2012 is Zamnesia uitgegroeid tot een favoriet van de cannabis community, met een uitstekende klantenservice en aantrekkelijke prijzen. Zamnesia heeft zich gespecialiseerd op verschillende vlakken, waaronder de ontwikkeling van eigen zaden, truffles en talloze andere artikelen die elke tripper nodig heeft. Daarbij is ons aanbod afgestemd op de wensen van klanten met verschillende ervaringsniveaus en uiteenlopende doelen.

We hebben het al gezegd, maar we willen het nogmaals benadrukken: hartelijk dank aan iedereen die op Zamnesia heeft gestemd als Best Online Seed Shop 2024. Zonder ieder van jullie was het ons niet gelukt. We menen het. Wat ons betreft, kun je in de toekomst dezelfde geweldige producten en service verwachten als je gewend bent, met daarnaast een aantal leuke verrassingen.