10% korting op je bong bij Mrheadshop.nl

Op zoek naar de leukste 420 producten voor een goede prijs? Kijk dan eens op de website van Mr. Headshop.

0
mr headshop
- Advertentie -

Op zoek naar de leukste 420 producten voor een goede prijs? Kijk dan eens op de website van Mr. Headshop. Ben je tevens opzoek naar een kortingscode? Lees dan even verder!

Mr. Headshop is dé webshop voor al jouw rokersaccessoires. De oprichters (Pim & Melvin) zijn al sinds 2005 werkzaam in de cannabis branche. Deze ervaring en kennis is samengevoegd tot de website wat het nu is geworden, namelijk Mr. Headshop. Om de kwaliteit de kunnen garanderen voor de klanten werken zij alleen met de allerbeste merken die er op de markt te vinden zijn. Door groot in te kopen kunnen zij tevens ook de best mogelijke prijs aan hun klanten garanderen.

Mr. Headshop heeft naast het standaard assortiment ook een zeer uniek assortiment wietpijpjes, aanstekers en ook voor een bong ben je zeker er op het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor een unieke keramische, glazen of siliconen bong.

Ben je een bong fan? Dan hebben we een leuke aanbieding voor je. Speciaal voor de lezers van Cannabisindustrie.nl geven ze 10% korting op alle bongs. Om van de korting te profiteren gebruik je de kortingscode Cannabisindustrie10 bij het afrekenen. Vul de code in en druk op opslaan. Je kortingscode wordt dan automatisch toegepast op je bestelling. Deze kortingscode is enkel geldig op alle bongs.