Aphria gaat samenwerking aan met Israëlische Canndoc

Aphria Inc. (NASDAQ:APHA) kondigde gisteren aan dat het tot een export overeenkomst is gekomen met Canndoc voor medicinale cannabis.

0
Aphria Canndoc Israël CBD
- Advertentie -

Aphria Inc. (NASDAQ:APHA) kondigde gisteren aan dat het tot een overeenkomst is gekomen met Canndoc. Canndoc is een dochteronderneming van InterCure, een van de grootste producenten van medicinale cannabis in Israël.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Aphria aan Canndoc gedurende een periode van twee jaar, voorzien van gedroogde bloemen in bulk. Met de optie om te verlengen met twee aanvullende termijnen van elk twee jaar, en een optie voor een extra jaar daarna als de partijen ermee instemmen voorwaarden. Gedurende de eerste periode van twee jaar en elke volgende termijn, indien van toepassing, zal het bedrijf aan Canndoc 3.000 kg leveren. Deze levering zal bestaan uit gedroogde bloemen in bulk die zullen worden verwerkt tot eindproduct, onder de merknaam Aphria en Canndoc, en uitsluitend op de Israëlische markt zal worden verkocht.

Reactie Irwin D. Simon, voorzitter en CEO van Aphria Inc

“We zijn enthousiast over ons strategisch partnerschap met Canndoc, een gevestigde Israëlische leider, en de mogelijkheid om ons merk voor medicinale cannabis internationaal uit te breiden”, zegt Irwin D. Simon, voorzitter en CEO van Aphria Inc.

“De aankondiging gaat over meer dan een leveringsovereenkomst”

“De aankondiging gaat over meer dan een leveringsovereenkomst. Het gaat over de kracht en kwaliteit van ons medische merk, Aphria, dat voortdurend wordt gevalideerd door de wereldwijde markten voor medicinale cannabis, inclusief landen waar we momenteel geen distributie hebben. De overeenkomst betekent een belangrijke stap voor Aphria en we kijken ernaar uit om onze hoogwaardige medicinale cannabisproducten aan patiënten in Israël te brengen. ”

Ehud Barak, voormalig Israëlisch premier en voorzitter van de Canndoc Raad van Bestuur.

“Dit is weer een blijk van vertrouwen in het leiderschap van Canndoc en de Israëlische markt”

“We zijn trots om samen te werken met Aphria, een wereldleider die met ons dezelfde kwaliteitswaarden en verplichtingen deelt om aan de behoeften van patiënten te voldoen en hun levenskwaliteit te verbeteren. Dit is weer een blijk van vertrouwen in het leiderschap van Canndoc en de Israëlische markt ”, aldus Ehud Barak, voormalig Israëlisch premier en voorzitter van de Canndoc Raad van Bestuur.

Samenwerking aan onderzoeksinitiatieven zoals klinische proeven

Het strategische partnerschap zal ook de mogelijkheid omvatten dat Aphria en Canndoc samenwerken aan onderzoeksinitiatieven zoals klinische proeven gericht op het gebruik van medicinale cannabis met toonaangevende ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen in Israël en het verkennen van mogelijke samenwerking op de Europese markt.

Nu strategisch gepositioneerd in twee van de grootste cannabismarkten buiten Canada, Duitsland, een van de meest gewilde ontwikkelde markten voor medicinale cannabis ter wereld, en Israël, een van de grootste importeurs van medicinale cannabis ter wereld, zal het bedrijf haar marktleiderschap blijven benutten bij de internationale ontwikkeling van haar markten voor medicinale cannabis laat het persbericht weten.

Over Canndoc

Canndoc is al meer dan 13 jaar pionier op het gebied van farmaceutische kwaliteit cannabis en heeft zichzelf gevestigd als een gerespecteerd bedrijf in de wereldwijde cannabis industrie. In maart 2020 ging Canndoc een strategisch partnerschap aan met Super-Pharm, de grootste drogisterijketen van Israël, waardoor de producten van Canndoc verdeeld konden worden over 95 geautoriseerde apotheken voor medicinale cannabis en verkocht aan de groeiende gemeenschap van medicinale cannabispatiënten in Israël.