Benzinga Cannabis Capital Conference en GreenTech gaan virtueel

De negende editie van de Benzinga Cannabis Capital Conference zal overschakelen naar een virtuele ervaring op 15 oktober.

0
- Advertentie -

De negende editie van de Benzinga Cannabis Capital Conference, die oorspronkelijk in Chicago zou plaatsvinden, zal overschakelen naar een virtuele ervaring. Dat meldden ze gisteren in een persbericht. De Benzinga Cannabis Capital Conference is een van de belangrijkste cannabisindustrie conferenties in Noord-Amerika.

Presentaties, keynotes en paneldiscussies met cannabisinvesteerders en cannabisondernemers

Het evenement vindt plaats op 15 oktober 2020 en biedt een scala aan presentaties van cannabisinvesteerders (bekijk ook onze cannabis aandelen pagina). De conferentie zal ook snelle keynotes bevatten en paneldiscussies met top cannabisondernemers.

De verschuiving naar virtuele evenementen was nieuw voor Benzinga, maar de overgang is succesvol gebleken(…)

De verschuiving naar virtuele evenementen was nieuw voor Benzinga, maar de overgang is succesvol gebleken omdat het in staat is om nog meer individuen van overal ter wereld met elkaar te verbinden.

Michael Mills, President en CEO van Body and Mind, verklaarde in het persbericht: “We hebben de afgelopen maanden allemaal deelgenomen aan een aantal onhandige virtuele evenementen, maar dit verliep soepel met sterke contacten en‘ meetings ’. We waarderen echt al het werk van Benzinga’s!”

De Cannabis Capital Conference 2020 zal presentaties bevatten van bedrijven zoals Cresco Labs, Canopy Growth (NYSE:CGC), Trulieve Cannabis, SLANG Worldwide, Entheon Biomedical, en vele anderen.

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven voor de Virtual Cannabis Capital Conference.

Vanuit Nederland GreenTech Live & Online van 20-22 oktober

Een virtueel evenement uit Nederland komt er ook aan in oktober met de GreenTech Live & Online van 20- 22 oktober. Daar werden we op de hoogte van gesteld in een email. GreenTech is wat algemener voor de tuinbouwsector, maar heeft sinds een aantal jaar ook medicinale cannabis op het programma staan. Het evenement wordt live uitgezonden vanuit de RAI-studio’s en biedt kennissessies over inspirerende onderwerpen, gericht op verschillende tijdzones van over de hele wereld.

Registreren voor de GreenTech Live & Online kan via de website.

De Cannabis Capital Convention overwoog ook om virtueel te gaan, maar daar hebben we vooralsnog niets over vernomen.