BitCanna: nieuw cryptocurrency betaalmiddel voor de cannabis industrie

Een nieuwe cryptocurrency genaamd BitCanna denkt de oplossing te zijn voor de moeilijke relatie tussen de cannabis industrie en de bankenwereld.

0
bitcanna
- Advertentie -

De cannabis industrie en de bankenwereld hebben een moeilijke relatie. Rondom de coffeeshops, maar ook het online kopen van zaden bij zadenbanken geeft problemen. Zo is het voor zadenbanken vaak erg lastig om betaalmethodes te krijgen. Een nieuwe cryptocurrency genaamd BitCanna, denkt daar nu de oplossing voor te zijn.

Wat is BitCanna?

BitCanna is een betaalmethode die uit pure noodzaak ontworpen is om een positieve verandering teweeg te brengen in zowel de wiet- als de online betaalwereld. Ook al is het legaal, strenge regels en voorschriften hebben ervoor gezorgd dat banken, creditcardmaatschappijen en zelfs PayPal cannabis-gerelateerde transacties als “dubieus” beschouwen. Dit heeft grote problemen voor klanten en winkeliers veroorzaakt.

banken, creditcardmaatschappijen en zelfs PayPal, beschouwen cannabis-gerelateerde transacties als “dubieus”

BitCanna heeft zijn eigen valuta gecreëerd in de vorm van BitCanna Coin (BCNA). Hiermee kan zowel de handelaar als de klant met vertrouwen aankopen bewerkstelligen. Behalve dat het systeem beveiligd en toegankelijk is, werkt het perfect voor cannabis-gerelateerde online aankopen en kun je het binnenkort ook gebruiken in fysieke shops.

Waarom zou je BitCanna gebruiken?

  • Controle over Je Eigen Middelen: In tegenstelling tot sommige andere betaalsystemen, biedt BitCanna volledige controle over je eigen valuta. Je kunt zoveel of zo weinig toevoegen als jij nodig acht. Alles is volledig te beheren met de speciale wallet-app. Met een simpele, veilige en beveiligde registratie worden je gegevens versleuteld en gehashed. Zodoende ben jij de enige met toegang tot jouw account. Zelfs BitCanna kan je account niet inzien.
  • Verhoogde Discretie en Beveiliging: BitCanna biedt naar eigen zeggen ongeëvenaarde beveiliging. Privacy en discretie staan dan ook hoog in het vaandel bij het beheer van je account. Je koopt het rechtstreeks van de website van BitCanna. Op die manier verschijnen transacties met retailers niet op je reguliere bankafschrift, maar blijven ze allemaal veilig verborgen in de app.
  • Verwaarloosbare Transactiekosten: Hoewel sommige betaalwijzen wel vrijheid bieden bij betalingen, laten ze het vaak na de hoge kosten te vermelden die gekoppeld zijn aan de transacties. Hoewel deze cryptocurrency ook een transactievergoeding rekent, betreft dit bij elke bestelling een vast laag percentage.
  • Exclusieve Kortingen en Aanbiedingen: Aanvullend profiteer je van exclusieve kortingen en aanbiedingen.

Hoe kan ik beginnen met het gebruiken van BitCanna?

Het is simpelweg een kwestie van de app downloaden op je mobiel of computer, je gegevens registreren en een account aanmaken. Zodra je account is aangemaakt, kun je munten aanschaffen en versturen naar je wallet om ze vervolgens naar wens te gebruiken.

De mobiele wallet-app is momenteel alleen voor Android beschikbaar. De app is in de nabije toekomst ook te downloaden op Apple iOS. Vergelijkbaar met de houding van banken en PayPal omtrent cannabis-gerelateerde transacties, hanteert Apple echter ook zijn eigen regels op dit gebied.

Bekijk de BitCanna website voor meer informatie.