Burgemeester Wageningen akkoord met verhuizing coffeeshop De Bengel

Coffeeshop De Bengel is weer een stap dichterbij de verhuizing naar een voormalige snackbar aan de Gerdesstraat in Wageningen.

0
coffeeshops jan van piekeren column werken in de coffeeshops tijdens de corona crisis afhaal horeca gedeelte open dicht coffeeshop roermond Coffeeshop van het Jaar
- Advertentie -

De verhuizing van coffeeshop De Bengel in Wageningen is in een nieuwe fase beland nu de burgemeester akkoord is met de nieuwe locatie in een voormalige snackbar aan de Gerdesstraat.

Ondanks 21 bezwaren is burgemeester Wageningen akkoord met verhuizing coffeeshop De Bengel

De verhuizing van coffeeshop de Bengel in Wageningen speelt al sinds 2004 en geeft maar weer eens aan hoe lastig het is voor een coffeeshop om van locatie te veranderen. Eerder dit jaar bleken er daarnaast 21 bezwaren te zijn ingediend die vanaf nu zes weken de tijd hebben om een bezwaarschrift in te dienen.

“We zijn ontiegelijk blij dat de volgende stap is gezet. Nu afwachten hoe het verder gaat”

“Omwonenden en andere belanghebbenden hebben afgelopen jaar hun mening kunnen geven. Ik heb recent ook nog met hen gesproken”, legde burgemeester Vermeulen uit aan De Gelderlander. “Dat waren goede en voor mij verhelderende gesprekken en ik heb begrip voor de zorgen. Maar er zijn geen nieuwe argumenten bijgekomen, die nu tot een ander besluit leiden.”

In een korte reactie liet de eigenaar van De Bengel weten aan De Gelderlander: “We zijn ontiegelijk blij dat de volgende stap is gezet. Nu afwachten hoe het verder gaat.”