Can-Hub organiseert webinar ‘Fundamentals of Cannabis Plant Physiology’

Dit eerste deel gaat over de grondbeginselen van de fysiologie van cannabisplanten.

0
can-hub royal brinkman webinar
- Advertentie -

Via de mail kwam binnen dat Can-Hub, eigendom van tuinbouw gigant Royal Brinkman, morgen een webinar organiseert op 10 september.

A New Yield in Cannabis Webinar Series: Part 1—The Fundamentals of Cannabis Plant Physiology

Vrij vertaald valt op de registratiepagina te lezen dat het eerste webinar gaat over de grondbeginselen van de fysiologie van cannabisplanten. Er komen dus meerdere webinars. Verder schrijven ze het volgende.

De moderne wetenschap ontsluiert nog steeds de medische geheimen van dit ongelooflijk veelzijdige en oeroude gewas dat ons tot dusver honderden verschillende verbindingen heeft opgeleverd, van cannabinoïden tot terpenen. In het eerste webinar van onze Cannabis-serie behandelen we de basisprincipes en leren we de belangrijkste verschillen tussen de verschillende gewassen en het geslacht van de planten. We delen inzichten over de intensiteit van de teelt en praktische economie waar u aan moet denken bij het plannen van uw teelt. Dit omvat de verschillende levensfasen van de plant, evenals het aanraken van de belichting en fotoperiode voor groei, afhankelijk van de fase van de levenscyclus van de plant. We hopen dat je op 10 september bij ons komt voor de eerste van deze driedelige serie.

Met Hans Spalholz, senior plantenwetenschapper bij GE Current, een bedrijf in Daintree. Hans is Senior Plant Scientist bij Current, met een brede achtergrond in de landbouw die zich uitstrekt over meerdere continenten en vele teeltsystemen. Hans is gepromoveerd in de tuinbouw met een specialisatie in gecontroleerde omgevingslandbouw en lichtfysiologie. De opleiding en ervaring van Hans vormen een perfecte aanvulling op het technische team van wereldklasse. Door te begrijpen hoe lichtkwaliteit planten beïnvloedt, kan Hans de huidige klanten beter helpen bij het vervullen van hun verlichtings- en kweekbehoeften.

Co-hosts: Matthew Dent, Technical Equipment Specialist, en Jim Pryor, UK Sales, Can-Hub-vertegenwoordigers voor Royal Brinkman.

Over Can-Hub

Can-Hub, powered by Royal Brinkman levert aan de professionele cannabisindustrie. De specialisten van Can-Hub putten uit meer dan 135 jaar ervaring met het verhogen van zowel de opbrengst als de kwaliteit van alle soorten gewassen. Samen met hun partners investeren ze in innovatie en ontwikkelen ze teeltmethoden met de nieuwste technologie.