Cannabis genetica succesvol verstuurt van Canada naar Zuid Afrika

Het Biological Asset Management proces van Mother Labs zou moeten helpen bij het ondersteunen van cannabishervormingen die momenteel het Afrikaanse continent overspoelen.

0
Zuid Afrika Cannabis Social Clubs
- Advertentie -

Het Canadese Mother Labs en Rascal Seed Company maakten gisteren bekend in een persbericht dat ze succesvol 10 verschillende cannabis genetica naar Zuid Afrika hebben verstuurd aan de Zuid-Afrikaanse weefselkweeklaboratorium en onderzoeksfaciliteit.

“Deze succesvolle verzending naar Zuid-Afrika betekent een nieuw tijdperk op de internationale cannabismarkt”

Rascal Seed heeft de genetica geselecteerd, cultivars die 22-30% THC en +3% terpenen bevatten, en geverifieerd vrij van plagen en ziekteverwekkers, uit de door Mother Lab samengestelde inventaris van plantaardig materiaal. Daarnaast ondersteunt de expertise van Mother Labs op het gebied van dynamische bevoorrading en logistiek het onderzoek van Rascal Seeds door ervoor te zorgen dat wereldwijde luchtvrachtzendingen van deze genetica veilig op de bestemming aankomen. Dergelijke relaties zouden het voortouw moeten nemen in de snelgroeiende markt van medicinale cannabis in Zuid-Afrika.

“(…)belangrijke stap in de richting van het produceren van superieur, consistent materiaal, geschikt voor de medicinale cannabisindustrie(…)”

“Voor Rascal Seed is de samenwerking met Mother Labs, een internationaal erkend bedrijf voor het kweken en adviseren van cannabis, voor het inkopen van zijn genetica een belangrijke stap in de richting van het produceren van superieur, consistent materiaal, geschikt voor de medicinale cannabisindustrie. In samenwerking met Mother Labs en met onze aanzienlijke ervaring in weefselkweektechnologie en kassenteelt, hebben we ook plannen om een ​​erkende bron van betrouwbare cannabisgenetica in Zuid-Afrika te worden,” aldus Dawie Ras, CEO van Rascal Seed, in het persbericht.

“(…)nieuw tijdperk op de internationale cannabismarkt(…)”

“Deze succesvolle verzending naar Zuid-Afrika betekent een nieuw tijdperk op de internationale cannabismarkt. Mother Labs is verheugd om door te gaan met het toevoegen van waarde aan de internationale ruimte door gebruik te maken van onze uitgebreide lijst van genetisch aanbod, ons toonaangevende weefselkweeklaboratorium en de ontelbare jaren van cannabiservaring die ons team bezit. Dit is de eerste van vele succesvolle internationale leveringen,” aldus Brian Bain, CEO van Mother Labs, in het persbericht.

Door betrouwbare genetica te bieden, zou het proces van Biological Asset Management (BAM™) van Mother Labs moeten helpen bij het ondersteunen van cannabishervormingen die momenteel het Afrikaanse continent overspoelen, waar de gereguleerde cannabisindustrie naar verwachting in 2023 maar liefst $ 7,1 miljard waard zal zijn.