Canopy Growth kondigt wijzigingen uitvoerend managementteam aan

Het tij moet worden gekeerd voor cannabisindustrie behemoth Canopy Growth en dus vinden er wat wijzingen plaats in het uitvoerend managementteam.

0
Canopy Growth
- Advertentie -

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC) kondigde vorige week in een persbericht strategische wijzigingen aan in zijn Executive Management Committee. Met onmiddellijke ingang zullen Mike Lee, Executive Vice President en Chief Financial Officer, en Rade Kovacevic, President en Chief Product Officer terugtreden uit hun respectieve functies in het Executive Management Committee en zullen zij het bedrijf verlaten op 31 december 2021. Tijdens de interim periode zullen zij dienen in een adviserende hoedanigheid om de overgang te ondersteunen.

Canopy Growth gooit Executive Vice President en Chief Financial Officer en President en Chief Product Officer er uit

“Deze beslissingen weerspiegelen de visie van het management en de raad van bestuur om een ​​best-in-class organisatie op te bouwen die goed gepositioneerd is om op lange termijn groei en aandeelhouderswaarde te realiseren”, aldus David Klein in het persbericht, CEO van Canopy Growth. “We waarderen de bijdragen van Mike en Rade aan het bevorderen van Canopy Growth tot onze positie als leider in de cannabisindustrie.”

“(…) weerspiegelen de visie van het management en de raad van bestuur om een ​​best-in-class organisatie op te bouwen(…)”

Het bedrijf is een externe zoektocht gestart naar beide rollen en om een ​​naadloze overgang te ondersteunen heeft het Judy Hong benoemd tot interim Chief Financial Officer en Tara Rozalowsky als interim Chief Product Officer. Naast hun lidmaatschap van het Executive Management Committee van het bedrijf, zullen beiden met onmiddellijke ingang rechtstreeks rapporteren aan CEO David Klein.

“Judy en Tara zijn gevestigde leiders die een cruciale rol hebben gespeeld tijdens hun ambtstermijn bij Canopy Growth. Ik heb vertrouwen in hun vermogen om onze strategische prioriteiten uit te voeren terwijl we onze weg naar winstgevendheid versnellen”, voegt David Klein toe.