Carlos Santana lanceert eigen cannabismerk Mirayo™

Je kan vanaf nu de wiet van Carlos Santana zijn cannabismerk kopen in Californië: Mirayo by Santana ™. Ze bieden 3 verschillende soorten aan.

0
Carlos Santana cannabis cannabismerk
- Advertentie -

Carlos Santana, de tienvoudig GRAMMY Award-winnende gitarist en langdurige voorstander van cannabis, kondigde eerder deze week in een persbericht de lancering aan van Mirayo by Santana ™, een lijn van premium cannabisproducten gemaakt in samenwerking met Left Coast Ventures. Geïnspireerd door zijn Latijnse afkomst en toewijding aan spiritueel welzijn, biedt deze nieuwe lijn consumenten ‘cannabis van hoge kwaliteit die gebruik maakt van de kracht van oude remedies en fungeren als gids voor consumenten op hun weg naar het ontdekken van hun goddelijke licht’. Gewoon wiet dus.

Santana is een van de meest erkende en gevierde muzikanten van onze tijd, bekend om zijn tijdloze, kenmerkende geluid. Zijn leven als muzikaal icoon en spirituele overtuiging is gebouwd op vastberadenheid, ontdekking en zelfverwezenlijking. Mirayo verwerkt zijn filosofieën in een product dat natuurlijk wordt gemaakt en de spirituele effecten van cannabis bevordert. De naam is een combinatie van “mijn” en “straal” in het Spaans, die het erfgoed van Santana eert en hoopt iedereen in staat te stellen “je licht te volgen”.

Reactie Carlos Santana

“In mijn ervaring heeft cannabis speciale eigenschappen die meditatieve reflectie en creatieve expressie versterken(…)”

“In mijn ervaring heeft cannabis speciale eigenschappen die meditatieve reflectie en creatieve expressie versterken. Het kan negatieve twijfel wegnemen door het eeuwige geschenk van onze uniciteit te onthullen”, zei Carlos Santana in het persbericht. “Met Mirayo hoop ik mensen te helpen cannabis te gebruiken als een deur naar een meer welwillend gedrag, zoals vriendelijkheid en mededogen.”

Om Mirayo op de markt te brengen, werkte Santana samen met Left Coast Ventures, een bedrijf dat cannabismerken heeft gelanceerd met andere iconische muzikanten, waaronder Mind Your Head ™, met de beroemde Grateful Dead-drummer Mickey Hart, en Marley Natural ™, een samenwerking met Bob Marley landgoed.

Reactie Brett Cummings, CEO van de producent Left Coast Ventures

“(…)Mirayo viert de plant en haar plaats binnen het oude Latijnse erfgoed”

“Het is een eer om een ​​merk te creëren met een muzikale legende die oud erfgoed, diepe spiritualiteit en zelfontdekking omarmt. Mirayo viert de plant en haar plaats binnen het oude Latijnse erfgoed”, aldus Brett Cummings in het persbericht, CEO van Left Coast Ventures. “We zijn zo opgewonden om met Carlos Santana samen te werken om een ​​premium lijn van producten samen te stellen die de energiestroom van lichaam en geest versterken.”

Drie verschillende soorten cannabis

Mirayo by Santana ™ biedt 5 verpakkingen aan van 0,5 gram pre-rolls en 7 gram potjes met wiet van 3 verschillende soorten:

  • Radiance: een sativa die bedoeld is om iemands energie naar buiten toe uit te breiden, reikend naar goddelijke wijsheid en inspirerende creatieve expressie.
  • Symmetry: een hybride gericht op het harmoniseren van binnen en buiten, geest en lichaam, voor een verhoogde waarneming.
  • Centered: een indica bedoeld om gebruikers naar innerlijke rust, inzichtelijke stilte en transcendentie van de fysieke toestand te duwen.

Mirayo is verkrijgbaar bij verschillende legale cannabis winkels in de Bay Area en Zuid-Californië, met prioriteitsplaatsingen in verschillende winkels die eigendom zijn van Latinx. Voor meer informatie ga naar mirayobysantana.com.

Cannabis Industrie Awards 2023