CB Expo – Cannabis Business Expo en Conferentie – Dortmund (Duitsland)

Op 15 en 16 september 2023 zal de derde editie van CB Expo - Cannabis Business Expo en Conferentie plaatsvinden tijdens InterTabac in Dortmund. Lees hier meer en vind een code om 20% korting te krijgen.

0
CB-Expo-2023
- Advertentie -

Op 15 en 16 september 2023 zal de derde editie van CB Expo – Cannabis Business Expo en Conferentie plaatsvinden tijdens InterTabac, ‘s werelds grootste B2B-vakbeurs voor tabaks- en vape-producten. Net zoals in de afgelopen twee jaar in Zürich, bestaat CB Expo uit de beurs, de conferentie op drie podia en het grote netwerkgebied rondom de CB Lounge.

Met de huidige legalisatie-inspanningen in Duitsland en InterTabac die tegelijkertijd plaatsvindt met meer dan 12.000 zakelijke bezoekers van over de hele wereld, zal CB Expo Dortmund het belangrijkste B2B-cannabisevenement van 2023 zijn.

De belangrijkste panels op CB Expo zullen gewijd zijn aan politieke en regelgevende kwesties rond de legalisatie van cannabis in Europa, waaronder de panel discussie over het “Experiment gesloten coffeeshopketen”.

Masterclasses en korte panelgesprekken op de educatie podia zullen diepgaand ingaan op onderwerpen als teelt, CBD, onderzoek en regelgeving, evenals de uitdagingen in de sector van medicinale cannabis.

Alle informatie: www.cb-expo.com

Tickets voor CB Expo

Gebruik deze code om 20% korting te krijgen op CB Expo-tickets: cbexpo2023-cannabisindustrienl hier (invullen bij promotie code)