CDA Hoogeveen organiseert politiek café 20 november over komst coffeeshop

Hoogeveners krijgen de kans om met Tweede Kamerkandidaten Anne Kuik en Bart van Dekken te spreken op 20 november over de veiligheidssituatie en de mogelijke impact van coffeeshops in de gemeente.

0
CDA coffeeshops straatbeeld verdwijnen bedrijventerreinen
- Advertentie -

Het CDA Hoogeveen organiseert in samenwerking met de jongerenafdeling van de Drentse fractie een politiek café op maandag 20 november om 19.30 uur in De Koffiepot, gelegen aan Hoofdstraat 81 in Hoogeveen. Tijdens dit evenement staat de veiligheidssituatie in de gemeente centraal, evenals de mogelijke impact van de komst van een coffeeshop, waar de gemeente al een tijdje mee bezig is.

‘Ondermijningssignalen’ in Hoogeveen

Recentelijk bracht De Rekenkamer een rapport uit, waaruit blijkt dat Hoogeveen een hoog risicoprofiel heeft voor ondermijning’, maar dat dit aspect nog onvoldoende aandacht krijgt in het huidige beleid.

Het CDA Hoogeveen wil deze kwestie aanpakken en de inwoners betrekken bij het gesprek over veiligheid.

Tweede Kamerkandidaten Anne Kuik en Bart van Dekken te gast

Tijdens het politiek café krijgen Hoogeveners de kans om in gesprek te gaan met Tweede Kamerkandidaten Anne Kuik en Bart van Dekken.

Anne Kuik is momenteel woordvoerder veiligheid in de Tweede Kamer, terwijl Bart van Dekken jarenlang bij justitie heeft gewerkt.

CDA-fractievoorzitter (interim) Bert Otten benadrukt het belang van veiligheid in een samenleving en nodigt de gemeenschap uit om gezamenlijk op zoek te gaan naar manieren om Hoogeveen veiliger te maken.

Dialoog over coffeeshops en veiligheid tijdens politiek café

De avond biedt een open platform voor Hoogeveners om hun zorgen en ideeën over veiligheid te delen. Daarnaast zal er specifieke aandacht zijn voor de mogelijke gevolgen van coffeeshops op de veiligheid in de gemeente.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden die een bijdrage willen leveren aan de veiligheid en leefbaarheid van Hoogeveen.

Het CDA Hoogeveen roept alle inwoners op om deel te nemen aan dit politieke café en gezamenlijk te werken aan een veiligere toekomst voor de gemeente.