Coffeeshopbond PCN zoekt toenadering met MKB-Nederland

Coffeeshopbond Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) liet gisteren weten dat het toenadering heeft gezocht met MKB-Nederland.

0
Platform Cannabisondernemingen Nederland PCN coffeeshopbond
- Advertentie -

In een artikel op de eigen website liet coffeeshopbond Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) gisteren weten dat het toenadering heeft gezocht met MKB-Nederland, een organisatie van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) die per branche of per regionale of lokale vereniging zijn aangesloten.

Over het gesprek liet woordvoerder van PCN Hein Schafrat weten: “Aansluiting bij MKB-Nederland zou voor het PCN én voor de cannabisbranche een nieuwe stap vooruit zijn in het proces van normalisering en professionalisering. En het zou onze stem hier in Den Haag versterken.”

Voor het gesprek werd Schafrat vergezeld door voorzitter Derek Kent en Derrick Bergman.

Update, 9 februari:

Wat is MKB-Nederland?

MKB-Nederland is een belangenorganisatie die met de overheid overlegt, onderhandelt en samenwerkt om wetgeving en regels te beïnvloeden zodat deze aansluiten bij de belangen en wensen van het mkb. Bij MKB-Nederland zijn eind 2004 135 brancheorganisaties en 250 regionale en lokale ondernemersverenigingen aangesloten, samen goed voor ruim 186.000 ondernemers en instellingen.