De Beursberichten: aandelenkoersen Aphria en Tilray in de lift

Maar ook Aurora Cannabis (NYSE:ACB) deed het goed met een stijging van 10,77% ten op zichte van vorige week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -
Cannabis Industrie Awards 2022

Het is donderdag dus dat betekent tijd voor De Beursberichten op deze website. Daarin volgen we vijf grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 17

Voor de goede orde, we hebben het in De Beursberichten over Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aphria (NASDAQ:APHA), Aurora Cannabis (NYSE:ACB) en Cronos Group (NASDAQ:CRON).

Nieuw in deze editie en voortaan iedere week, is de toevoeging van interactieve candle stick grafieken. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth nog 27,79 dollar waard na een daling van 7,18%. Een week later is het aandeel nog 1,33% gestegen naar 28,16 dollar.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van 3,33% naar 16,82 dollar. Een week verder staat het aandeel er beter bij. Maar na een flinke stijging van 14,86% is het aandeel nu 19,32 dollar waard.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aphria (NASDAQ:APHA)

Vorige week kende Aphria al een 13,47% verlies naar 13,88 dollar per aandeel ten opzichte van de week ervoor. Deze week is het aandeel na twee weken eindelijk weer gestegen met 15,41% tot 16,02. Wat mee zou kunnen spelen is dat de aandeelhouders van Aphria de fusie met Tilray hebben goedgekeurd.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aphria te lezen.

Aurora Cannabis (NYSE:ACB)

Aurora kende vorige week al een stijging met 2,38% naar 8,17 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 9,05 dollar: een stijging van 10,77%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Na twee weken een daling van de koers zit ook Cronos weer in de lift. Vorige week was het aandeel nog 8,08 dollar waard na een stijging van 1,94% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 8,42 dollar waard: een stijging van 4,21%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Grootste winnaars: Aphria en Tilray

Grootste stijgers zijn Aphria (NASDAQ:APHA) en Tilray (NASDAQ:TLRY) met respectievelijk 15,41% en 14,86% ten op zichte van vorige week. Zoals eerder gemeld, speelt waarschijnlijk mee de fusie die gaande is tussen beide bedrijven. Maar ook Aurora Cannabis (NYSE:ACB) deed het goed met een stijging van 10,77% ten op zichte van vorige week.