De Beursberichten: Aphria en Tilray verliezen ieder 13% in een week

Aphria en Tilray werken actief aan een fusie, maar op de beurs waren ze samen de grootste verliezers met zo'n 13% afgelopen week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Vorige week in De Beursbeichten hadden we geen verliezers, alleen kleine winnaars, nadat de koersen van vijf beursgenoteerde bedrijven op de NASDAQ en NYSE dit jaar niet goed zijn begonnen. Deze week ziet het er weer niet goed uit. Vooral voor Aphria en Tilray.

De Beursberichten: week 14

Vorige week waren er dan eindelijk groene cijfers. Voor de goede orde, we hebben het in De Beursberichten over Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aphria (NASDAQ:APHA), Aurora Cannabis (NYSE:ACB) en Cronos Group (NASDAQ:CRON).

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth nog meer dan 30 dollar waard: 32,03 om precies te zijn. Een week later is het net onder de 30 gezakt met 29,94: een daling van 6,5%.

canopy growth nasdaq:CGC CGC Nasdaq cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray daarentegen stond vorige week nog boven de 20 dollar met 22,73. Maar deze week is het onder de 20 gezakt naar 19,76 op moment van publicatie: een daling van 13,06%.

Tilray Nasdaq:tlry nadaq tlry cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aphria (NASDAQ:APHA)

Aphria stond al onder de 20 dollar met 18,37 maar ook Aphria is gedaald tot 16,19 dollar per aandeel: een daling van 13,56%.

Aphria cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Aphria te lezen.

Aurora Cannabis (NYSE:ACB)

Aurora was vorige week al minder dan 10 dollar per aandeel waard (9,31). Ook Aurora is verder gedaald tot 8,42 dollar: een daling van 9,55%.

Aurora Cannabis ACB NYSE cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Ook Cronos kan niet achterblijven in de weg naar beneden. Vorige week stond het aandeel nog op 9,46 dollar, maar vandaag is er nog 8,71 dollar van over: een daling van zo’n 7,93%.

Cronos nasdaq:cron nasdaq cron cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Grootste verliezers: Aphria en Tilray met ieder zo’n 13%

En dat is wel opmerkelijk als je weet dat Aphria en Tilray bezig zijn met een fusie. Niet de koersen van de andere bedrijven het veel beter deden…