De Beursberichten: behalve Aurora Cannabis, vooral kleine verliezen

Op kleine winst voor Aurora Cannabis na, vooral kleine verliezen deze week voor de cannabis bedrijven deze die we volgen in De Beursberichten rubriek.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -
Dutch Passion

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 35

Tot voor kort hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 17,61 dollar waard na een stijging van 1,97%. Een week later is het aandeel weer iets gedaald naar 16,85 dollar: een daling van 4,31%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 2,11% naar 13,54 dollar. Een week later is het aandeel weer iets gestegen naar 13,57 dollar: een stijging van 0,22%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een stijging van 6,12% naar 7,10 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 7,20 dollar en is het aandeel dus weer iets gestegen met 1,41%. Aurora maakte vorige week nog bekend dat de eerste gratis medicinale cannabis voor het experiment in Frankrijk is verstuurd.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 6,51 dollar na een daling van 1,71% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 6,47 dollar waard: een daling van 0,62%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 7,35 waard na een stijging van 2,51%. Het aandeel is sindsdien verder gestegen en staat nu op 7,29 dollar: een daling van 0,82%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 2,58 dollar per aandeel na een stijging van 15,69%. Vandaag is het 2,47 dollar waard: een daling van 4,26%. Greenlane voltooide wel de fusie met KushCo deze week.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Op Aurora Cannabis na, vooral kleine verliezen

Op kleine winst voor Aurora Cannabis na, vooral kleine verliezen deze week voor de cannabis bedrijven deze die we volgen in De Beursberichten rubriek dus.