Greenlane (NASDAQ:GNLN) en KushCo voltooien fusie

Het op de NASDAQ genoteerde Greenlane (NASDAQ:GNLN) maakte deze week bekend dat de aangekondigde fusie met KushCo is voltooid.

0
greenlane holdings marley natural
- Advertentie -

Het op de NASDAQ genoteerde Greenlane (NASDAQ:GNLN), ook actief in Nederland na de acquisitie van Conscious Wholesale, maakte deze week bekend in een persbericht dat de aangekondigde fusie met KushCo is voltooid.

De gewone aandelen van klasse A van Greenlane zullen op de NASDAQ blijven verhandeld onder het tickersymbool “GNLN”. Elke aandeelhouder van KushCo heeft recht op 0,3016 van een Greenlane-aandeel voor elk gewoon aandeel KushCo dat ze op 31 augustus 2021 bezeten, de ingangsdatum van de transactie. Houders van Greenlane-aandelen vóór de voltooiing van de transactie zullen hun Greenlane-aandelen blijven houden zonder aanpassing als gevolg van de transactie.

De gewone aandelen van KushCo zijn opgehouden te handelen op de OTCQX met ingang van de sluiting van de handel op 31 augustus 2021.

Reacties management Greenlane

“Ik ben trots om de succesvolle afronding van onze transformatieve fusie aan te kondigen en wil onze gecombineerde teams bedanken voor al hun harde werk in de afgelopen maanden”, aldus Nick Kovacevich in het persbericht, Chief Executive Officer van Greenlane.

“(…)meer vertrouwen dan ooit in ons vermogen om het toonaangevende ondersteunende cannabisbedrijf in de branche op te bouwen(…)”

“Terwijl we de pagina omslaan naar een opwindend nieuw hoofdstuk als Greenlane, heb ik meer vertrouwen dan ooit in ons vermogen om het toonaangevende ondersteunende cannabisbedrijf in de branche op te bouwen door gebruik te maken van onze omvang, schaal, strategie en talent om te profiteren van de aanzienlijke groeimogelijkheden die in het verschiet liggen. De aanzienlijke vooruitgang die beide bedrijven hebben geboekt in onze gecombineerde 26-jarige geschiedenis, plaatst ons in de voorhoede van een snel evoluerend landschap. Ik kijk uit naar de weg die voor ons ligt met onze nieuwe collega’s en ben verheugd om onze voortdurende vooruitgang in de komende maanden en jaren te kunnen melden.”

“Ik ben enthousiast over de sterke steun die onze klanten, medewerkers en aandeelhouders hebben getoond voor deze transformatieve fusie en ik ben verheugd Nick en onze nieuwe collega’s te verwelkomen in het Greenlane-team”, aldus Aaron LoCascio in het persbericht, medeoprichter en president van Greenlane. “Ik ben ervan overtuigd dat we samen innovatie zullen blijven stimuleren en het toonaangevende ondersteunende cannabisbedrijf in de branche zullen blijven bouwen dat ongelooflijk goed gepositioneerd is om zowel uitzonderlijke service aan onze klanten te bieden als om langetermijnwaarde voor onze aandeelhouders te creëren.”