De Beursberichten: Greenlane (NASDAQ:GNLN) grootste stijger in week 36

Greenlane grootste stijger in week 36 van De Beursberichten, Tilray en High Tide aandelen kennen ook winst ten op zichte van vorige week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 36

Tot voor kort hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 16,85 dollar waard na een daling van 4,31%. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 15,85 dollar: een daling van 5,93%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 0,22% naar 13,57 dollar. Een week later is het aandeel gedaald naar 12,80 dollar: een daling van 5,67%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een stijging van 1,41% naar 6,89 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 6,89 dollar en is het aandeel dus precies net zo veel waard als vorige week.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 6,47 dollar na een daling van 0,62% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 6,16 dollar waard: een daling van 4,79%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 7,29 waard na een daling van 0,82%. Het aandeel is sindsdien gestegen en staat nu op 7,38 dollar: een stijging van 1,23%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 2,47 dollar per aandeel na een daling van 4,26%. Vandaag is het 2,65 dollar waard: een stijging van 7,29%. De reden? Analysten markeerden de aandelen als goede aandelen om te kopen.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Greenlane grootste stijger in week 36

Greenlane grootste stijger in week 36 van De Beursberichten, Tilray en High Tide aandelen kennen ook winst ten op zichte van vorige week.