De Beursberichten: Canopy aandeel stijgt licht, andere aandelen dalen licht

In week 39 van De Beursberichten valt op dat alleen het aandeel van Canopy Growth iets is gestegen ten opzichte van vorige week, terwijl alle andere aandelen zijn gedaald ten opzichte van vorige week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we vijf grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 39

In De Beursberichten rubriek volgen we in 2023 Village Farms International (NASDAQ:VFF, meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland), Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB, aandeelhouder in wietexperiment teler The Growery), Greenlane (NASDAQ:GNLN, actief in Nederland na de overname van Conscious Wholesale in 2019) en High Tide (NASDAQ:HITI, actief in Nederland na de overname van Grass City in 2018).

In de eerdere jaren volgden we ook Cronos Group, maar die hebben we laten vallen. De focus in deze rubriek ligt op bedrijven die (deels) actief zijn in Nederland, aangevuld met Canopy Growth en Tilray.

De grafieken hieronder zijn interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week en de week ervoor nog 2,47 dollar waard: een daling van zo’n 16%. Een week later is het aandeel 2,47 dollar waard: een daling van zo’n 2,83%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,85 waard na een stijging van zo’n 17,83%. Het aandeel is een week later 1,86 dollar waard: een stijging van zo’n 0,54%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen..

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 0,9150 dollar per aandeel waard na een daling van zo’n 2,76%. Vandaag is het 0,8797 dollar waard: een daling van zo’n 3,86%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 0,8720 dollar waard na een daling van zo’n 24,83%. Een week later is het aandeel 0,8900 dollar waard: een stijging van zo’n 2,06%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,7455 dollar per aandeel na een daling van 10,18%. Vandaag staat het op 0,7200 dollar: een daling van 3,42%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 0,8000 dollar waard. Vandaag is het aandeel nog steeds 0,6671 dollar waard: een daling van 16,61%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Canopy aandeel stijgt licht, andere aandelen dalen licht

In week 39 van De Beursberichten valt op dat alleen het aandeel van Canopy Growth iets is gestegen ten opzichte van vorige week, terwijl alle andere aandelen zijn gedaald ten opzichte van vorige week.