Nieuw: exclusieve toegang tot de Discord van cannabisindustrie.nl via Patreon

De cannabisindustrie.nl Discord is dé plek waar we over de website met elkaar praten en ideeën uitwisselen voor verhalen.

0
discord cannabisindustrie
Screenshot van onze Discord server
- Advertentie -

Een van de manieren om cannabisindustrie.nl te steunen terwijl je daar ook iets voor terug krijgt, is door middel van lid te worden via Patreon. Sinds kort is daar een nieuwe functie toegevoegd: toegang tot de Discord server.

Exclusieve toegang achter de schermen van cannabisindustrie.nl via Discord

Persoonlijk gebruik ik al langer Discord. Eerst voor het gamen, later om de interne communicatie bij organisaties te verbeteren. Eerder richtte ik al een Discord server op voor de stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod, maar er bestaat ook al sinds het begin van de website een Discord server voor cannabisindustrie.nl

Het is dé plek waar ik en andere bijdragers aan de website met elkaar praten en ideeën uitwisselen voor verhalen. Er zijn dan ook talloze verhalen die de website niet halen, maar toch interessant en relevant kunnen zijn. Evenals achtergrondinformatie die wordt gedeeld. Zie het als een exclusief kijkje achter de schermen, waardoor je eerder en sneller de (mogelijk belangrijke) informatie tot je krijgt dan wanneer je alleen de homepage van de website bekijkt. Verder ben je vrij om ook deel te nemen aan de discussies, maar uiteraard is dat niet verplicht.

Hoe dan?

Allereerst zul je Patron moeten worden van cannabisindustrie.nl via patreon.com/cannabisindustrie waar je drie opties krijgt: 10 euro per maand, 50 euro per maand en 100 euro per maand. Bij alle drie deze opties krijg je, naast de voordelen die bij die opties horen, ook toegang tot onze Discord server. Patreon werkt overigens alleen met PayPal of creditcard. Mocht je geen van tweeën hebben, PayPal is vrij eenvoudig op te zetten via hun website. Na de betaling te hebben voltooid, krijg je de mogelijkheid om de Discord server te joinen.

Vragen? Kom je er niet uit bijvoorbeeld? Neem gerust contact op. Fijn weekend!

En als je toch bezig bent: ook Stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod heeft een Patreon waar je lid van kan worden: patreon.com/vocnederland. Zo steun je ook grassroots cannabis activisme voor opheffing van het cannabisverbod!