Doja kondigt opening van Doja Coffeeshop in Amsterdam aan in 2024

Doja zou je kunnen kennen van de RS11 strain, Rainbow Sherbert #11, of de latere kruising Zoap. 

0
Doja coffeeshop Amsterdam
- Advertentie -

Afgelopen weekend kondigde doja.pak op Instagram aan dat ze een coffeeshop gaan overnemen in Amsterdam. De coffeeshop zou in 2024 open moeten gaan.

Op Instagram schreef hij namelijk, vrij vertaald:

Ik kan naar een foto van mezelf kijken en me daar goed bij voelen omdat ik weet dat ik trouw ben gebleven aan mijn principes. Ik denk dat dat als opscheppen klinkt, maar zo voelt het niet tijdens de strijd. Het is absoluut niet altijd gemakkelijk en zelfs als je het goed doet, zullen sommige mensen je naam door het slijk halen, maar dat maakt niet uit omdat ik weet wat dit echt is en dat is wat belangrijk voor me is. Deze shit gaat omhoog, geloof me, en als je ermee rockt, dan bedankt dat je deel uitmaakt van het proces omdat ik nog maar net begonnen ben. Let op, want de komende vijf jaar van Doja worden letterlijk een documentaire in wording. Doja Amsterdam coffeeshop opent in 2024.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doja Global (@doja.pak)

Net een Cannabis Social Club in Barcelona geopend

Recentelijk opende Doja ook een Cannabis Social Club in Barcelona. Een coffeeshop in Amsterdam is dan ook een logisch gevolg. Hoe dat er precies uit gaat zien, is op dit moment onduidelijk.

Doja zou je kunnen kennen van de RS11 strain, Rainbow Sherbert #11, of de latere kruising Zoap.

Van de RS11 stek verkochten ze er een aantal jaar geleden 1000 voor 1000 per stuk, waaronder aan Nederlanders. Dus het kan zijn dat je het soortje al hebt gezien op het menu van een Nederlandse coffeeshop.

Maar waarschijnlijker is dat het (illegaal) geimporteerd was uit de Verenigde Staten of Canada.