Een bong kopen? Dit zijn de trends voor 2021!

In een gesponsord artikel zet Bongify de belangrijkste bong nieuwtjes van 2021 voor je op een rijtje.

0
New York akerna legale cannabis verkoop jay-z amerikaanse staten

Wil jij graag een bong kopen? Zorg er dan eerst voor dat je op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen rondom bongs en waterpijpen. Zo kun je een goede keuze maken, en weet je precies welke producten je nodig hebt voor de perfecte bong-ervaring. Hieronder hebben we de belangrijkste bong nieuwtjes van 2021 voor je op een rijtje gezet.

Papi Color – Bong smaakjes

Geef je bongwater een kleurtje en smaakje! Shisha-rokers kunnen al decennia lang genieten van heerlijke aardbei-, kersen- en vele andere fruitsmaakjes, maar voor bongs bestaat er eigenlijk geen rookwaar of wiet met een (apart) smaakje. Ja, er zijn natuurlijk talloze soorten wiet verkrijgbaar die allemaal anders smaken, maar het blijft uiteindelijk toch een “wietsmaak”. Voor de stoners die het liever nét iets specialer, zoeter en kleurrijker hebben is Papi Color de ultieme oplossing.

Bongs met koolstoffilter – gezonder bong roken

Rook gezonder met extra goede filtratie – verkrijgbaar in allerlei vormen en maten, van losse koolstof in een adapter tot adapters voor kant-en-klare koolstoffilters. Veel (Nederlandse) stoners waren geen fan van de eerste versies koolstoffilters voor joints, simpelweg omdat de diameter te breed was naar onze smaak. Nu is de diameter van koolstoffilters door verschillende fabrikanten verkleind, en zijn wij enorm fan geworden van de OCB koolstoffilters voor joints met een diameter van slechts 6 millimeter. 

Scentit en Frutastick – tabak/wiet smaakjes

Geef je tabak en/of wiet een smaakje met flavour cards! Na het verbod op mentholsigaretten en andere tabaksproducten met smaakjes, zijn er nu verschillende producten beschikbaar waarmee je zelf een smaakje kunt toevoegen aan jouw sigaret… of joint! 

Door de globalisering komen er ook veel interessante producten (met lekkere smaakjes!) uit andere continenten zoals Zuid-Amerika en Afrika naar Europa. Neem bijvoorbeeld de King Blunt en aLeda Cones uit Brazilië, die binnen zeer korte tijd uitermate populair werden in Nederland.

Naast flavour cards en blunts met fruitsmaakjes, kun je nu ook super eenvoudig je joint of sigaret voorzien van een heerlijk fruitsmaakje met de Frutastick! Deze smaakstiften werken erg goed en je kunt er tot wel 1000 sigaretten mee “flavouren”. Het is daarmee niet alleen een heel effectieve manier van smaak aanbrengen, maar ook nog eens goed voor je portemonnee.

Onverwoestbare downstems

Metalen downstems en siliconen downstems zijn enorm populair, aangezien ze nooit meer breken! De downstem en bowl zijn de onderdelen die het vaakst breken, want deze willen nog wel eens op de grond vallen terwijl je je bong schoonmaakt. Maar dat is hiermee verleden tijd.

Veilig je bong transporteren

Steeds vaker nemen stoners hun bong mee naar buiten of naar feestjes, maar helaas zorgt dat ook regelmatig voor scherven. Een bong is namelijk vrij kwetsbaar als je hem niet goed beschermt. Ook daar is nu een oplossing voor: de Black Leaf hard case bong transporttas is de ultieme manier om je bong veilig te vervoeren! Helaas is hij wel wat aan de kleine kant, maar ook voor grotere bong-tassen kun je bij Bongify terecht.