Eerste cannabis consumptie lounge in Nevada geopend

Eerder deze maand is de eerste lounge waar cannabis consumptie is toegestaan in de staat Nevada geopend in Las Vegas.

0
Las Vegas Nevada coffeeshops
Foto via Curimedia: 'Las Vegas Skyline at night North' (Wikimedia Commons)
- Advertentie -

Dat het idee van een coffeeshop waar je ook cannabis kan consumeren zo gek nog niet is, werd maar weer eens bewezen eerder deze maand toen de eerste lounge waar cannabis consumptie is toegestaan in de staat Nevada werd geopend in Las Vegas.

Eerste vergunning toegekend aan cannabis consumptie lounge in Nevada

Eerder deze maand werd namelijk de vergunning toegekend, nadat in juli 2022 al een akkoord werd bereikt over het toestaan van dergelijke plekken in Nevada.

De eerste lounge genaamd Smoke and Mirrors is inmiddels geopend en bevindt zich in Las Vegas en is eigendom van Thrive Cannabis Marketplace, de grootste onafhankelijk eigendom van cannabis in de staat.

Voorwaardelijke vergunning voor 19 lounges

Momenteel hebben 19 lounges een voorwaardelijke vergunning ontvangen van de Compliance Board berichtte ABC News.

Echter, voordat ze opengaan voor het publiek, zal een definitieve inspectie nodig zijn om volledige vergunning te verkrijgen.

Het markeert een veelbelovende stap in de richting van een gevarieerd aanbod van recreatieve cannabisconsumptieplekken, want die waren er eerder niet. Nevada legaliseerde cannabis weliswaar in 2016, maar plekken om het te consumeren verder dan thuis waren er niet. Wat niet heel praktisch is voor een plek en stad (Las Vegas) met een enorme hoeveelheid toeristen ieder jaar.

Thrive Cannabis Marketplace maakt meer bekend over ‘Smoke and Mirrors’

De lounge zal niet alleen cannabisproducten aanbieden, maar ook een platform zijn voor lokale artiesten en muzikanten om hun werk te presenteren.

Met producten variërend van cannabis-geïnfuseerde cocktails tot een culturele ontmoetingsplaats, belooft ‘Smoke and Mirrors’ een nieuw hoofdstuk in de hospitality-evolutie te worden.