Eerste in Jersey gekweekte medicinale cannabis betreedt VK en Duitse markt

Een primeur: de eerste medicinale cannabis gekweekt op het Britse eiland Jersey betreedt de markten in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

0
Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië
- Advertentie -

In een belangrijke ontwikkeling voor het Verenigd Koninkrijk heeft KHIRON Europe, onder leiding van President Franziska Katterbach, aangekondigd dat de eerste medicinale cannabis uit Jersey nu beschikbaar is voor patiënten in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

ZERENIA Clinics UK verwelkomt duurzame en betrouwbare medicinale cannabis

Helen Gale, de kliniekdirecteur van ZERENIA Clinics UK, juicht de lancering van het Jersey-gekweekte product toe als een positieve ontwikkeling voor zowel duurzaamheid als betrouwbaarheid op de Britse markt.

Het streven naar consistentie en hoogwaardige producten in de industrie wordt aangepakt door deze nieuwe toevoeging, waardoor patiënten met complexe aandoeningen kunnen profiteren van een betrouwbare voorraad.

KHIRON’s toewijding aan toegang tot medicinale cannabis via de NHS

Franziska Katterbach benadrukte verder de inzet van KHIRON voor toegang tot medicinale cannabis via de National Health Service (NHS) in het Verenigd Koninkrijk. Met goedkeuring van de Britse regelgevers hoopt het bedrijf een positieve bijdrage te leveren aan het vergroten van de beschikbaarheid van medicinale cannabis voor een breder scala aan patiënten via het nationale gezondheidszorgsysteem.

Begin januari kreeg een ander bedrijf gevestigd in Jersey, Northern Leaf, de tweede medicinale cannabis kweekvergunning in het Verenigd Koninkrijk.