Het belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje van week 46

Iedere week selecteren we voor de zondag het belangrijkste cannabisindustrie nieuws van de afgelopen week op een rijtje. Vandaag week 46.

0
cannabisindustrie cannabis industrie CBD marktomvang markt wereldwijd cannabis bezorging
- Advertentie -

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?

Gemeente Almere wil nieuwe coffeeshop in Poort of Pampus mogelijk maken

Burgemeester Hein van der Loo kondigde aan vijfde coffeeshopvergunning op te nemen in nieuw coffeeshopbeleid, in lijn met het aanstaande wietexperiment.

Burgemeester en coalitie Tilburg achter coffeeshop in Berkel-Enschot, pas definitief eind november

De burgemeester van Tilburg en de coalitie staan achter het plan voor de coffeeshop in Berkel-Enschot ondanks protesten, maar echt definitief is het pas eind november.

Reportage: politiek café D66 over toekomst cannabisbeleid

Jef Martens bezocht dinsdag 14 november Breda voor een politieke avond georganiseerd door D66 met Tweede Kamerlid Joost Sneller en demissionair minister Ernst Kuipers (VWS) over het cannabisbeleid. Een impressie met een verslag van de gestelde vragen en antwoorden.

CDA Hoogeveen organiseert politiek café 20 november over komst coffeeshop

Hoogeveners krijgen de kans om met Tweede Kamerkandidaten Anne Kuik en Bart van Dekken te spreken op 20 november over de veiligheidssituatie en de mogelijke impact van coffeeshops in de gemeente.

Rechter: ontslag van medewerker coffeeshop The Bulldog was terecht

De kantonrechter heeft geoordeeld dat een medewerker van The Bulldog terecht is ontslagen wegens verduistering en een ongeloofwaardig verweer had.

Analyse van de Lareb studie naar medicinale cannabis bijwerkingen

In deze analyse gaat Jef Martens dieper in op wat geschiedenis, onderzoeksresultaten en hoe nu verder na de publicatie van de resultaten van de studie naar medicinale cannabis bijwerkingen door het Lareb.

Stichting VOC brengt WODC rapport over huisuitzettingen door Wet Damocles extra onder aandacht van journalisten en politici

‘Meer dan vijf gram wiet of hasj wordt beschouwd als handelshoeveelheid; het aantreffen hiervan is ook voldoende voor huisuitzetting.’

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?