Fluence lanceert SPYDR Fang, professionele prestaties voor craft cannabisteelt

SPYDR Fang levert een geoptimaliseerd spectrum en output voor ambachtelijke kwekers en thuishobbyisten tegen een concurrerende prijs.

0
spydr fang fluence
- Advertentie -

AUSTIN, Texas (March 10, 2022)—Fluence van OSRAM (Fluence), een toonaangevende wereldwijde leverancier van energiezuinige LED-verlichtingsoplossingen voor commerciële cannabis- en voedselproductie, heeft de nieuwste armatuur in zijn SPYDR-serie gelanceerd. SPYDR Fang is speciaal ontworpen voor de retailkoper en is gebouwd met Fluence’s vertrouwde, door onderzoek ondersteunde en wetenschappelijk geleide techniek die wordt gebruikt door commerciële telers over de hele wereld.

SPYDR Fang levert een fotosynthetische fotonflux (PPF) output van 1600 μmol/s, ideaal voor cannabiskweek gedurende de hele cyclus, bevat een dimmer van 0% tot 100% voor eenvoudige bediening en maakt gebruik van Fluence’s eigen PhysioSpec™ BROAD R4-spectrum voor snelle groei en volledige, efficiënte plantontwikkeling.

“Ambachtelijke telers en thuishobbyisten kunnen SPYDR Fang gebruiken om deskundige plantprestaties te bereiken in verschillende teeltomgevingen”, zegt David Cohen in het persbericht, CEO van Fluence. “De SPYDR-serie is altijd ontworpen voor eenvoudige installatie, direct uit de doos, en SPYDR Fang biedt een even naadloze plug-and-play-functionaliteit. De oplossing maakt gebruik van jarenlang commercieel onderzoek naar cannabisteelt en inzicht in een op waarde geoptimaliseerde toplamp die verkrijgbaar is bij retailers en distributeurs over de hele wereld.”

Met meer controle levert SPYDR Fang de precisie en uniformiteit die kwekers nodig hebben om de opbrengst te verhogen en planten van hogere kwaliteit te produceren. SPYDR Fang is verkrijgbaar via het uitgebreide netwerk van retailpartners en distributeurs van Fluence.

Ga voor meer informatie over Fluence en SPYDR Fang naar fluence-led.com/spydr-fang.

Over Fluence van OSRAM

Fluence Bioengineering, Inc., een volledige dochteronderneming van OSRAM, creëert krachtige en energiezuinige LED-verlichtingsoplossingen voor commerciële gewasproductie en onderzoekstoepassingen. Fluence is een toonaangevende leverancier van LED-verlichting op de wereldwijde cannabismarkt en zet zich in om efficiëntere gewasproductie mogelijk te maken met ‘s werelds beste verticale boerderijen en telers van glastuinbouw. Het wereldwijde hoofdkantoor van Fluence is gevestigd in Austin, Texas, met het EMEA-hoofdkantoor in Rotterdam, Nederland. Ga voor meer informatie over Fluence naar fluence-led.com.