Green House Feeding BioEnhancer Kweekproduct van het Jaar 2022

De BioEnhancer van Green House Feeding is de winnaar geworden in de categorie Kweekproduct van het jaar tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022.

0
Green House Feeding BioEnhancer kweekproduct van het jaar 2022 cannabis industrie awards
- Advertentie -

Afgelopen maand brachten tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022 wederom mensen door het hele land hun stem uit. In één maand zijn 947 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 5-9 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag Green House Feeding BioEnhancer, winnaar in de categorie Kweekproduct van het Jaar. 

Kweekproduct van het Jaar 2022: Green House Feeding BioEnhancer

Met 33,3% van de stemmen is Green House Feeding BioEnhancer de winnaar geworden in de Cannabis Industrie Awards 2022 categorie Kweekproduct van het Jaar.

De BioEnhancer van Green House Feeding kan worden gebruikt als multifunctioneel hulpmiddel voor elke biologische teler. Het belangrijkste doel is om de opname van voedingsstoffen te verbeteren en als bodemverbeteraar te werken, maar het kan ook zeer effectief worden gebruikt voor het rooten van stekken, het ontkiemen van zaden en als bladspray om de plantengroei te stimuleren.

Namens de organisatie van harte proficiat!

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Vorig jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards 2022 zijn mede mogelijk gemaakt door Dutch LeafPlatform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) en Highlife magazine.