The High Cloud winnaar in de categorie Startup van het Jaar 2022

The High Cloud is de winnaar geworden in de categorie Startup van het jaar tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022.

0
The High Cloud startup van het jaar 2022 cannabis industrie awards
- Advertentie -

Afgelopen maand brachten tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022 wederom mensen door het hele land hun stem uit. In één maand zijn 947 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 5-9 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag The High Cloud, winnaar in de categorie Startup van het Jaar 2022.

Startup van het Jaar 2022: The High Cloud

Met 36,4% van de stemmen is The High Cloud de winnaar geworden in de Cannabis Industrie Awards 2022 categorie Startup van het Jaar.

The High Cloud is een (content)platform voor en over de Nederlandse cannabisindustrie. Uncle Kush geeft kijkers van de hoogwaardige video’s (en luisteraars van de audio-podcast) een unieke kijk achter de ‘achterdeur’; samen met vrienden, (on-)bekenden en ondernemers uit de branche. Daarnaast biedt de website TheHighCloud.eu ‘Uncle’s Advies’ over alle wiet-gerelateerde vragen. Maar ook uitgebreide product- en strain reviews en zelfs de mogelijkheid om je eigen cannabis te laten testen!

Namens de organisatie van harte proficiat!

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Vorig jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards 2022 zijn mede mogelijk gemaakt door Dutch LeafPlatform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) en Highlife magazine.