De Beursberichten: Greenlane (NASDAQ:GNLN) voor tweede week in de lift

Met de minimale verschillen her en der, is Greenlane met een 14,32% toename de grootste winnaar van de week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 26

Tot voor kort hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 23,57 dollar waard na een daling van 2,28%. Een week later is het aandeel iets gestegen naar 24,18 dollar: een stijging van 2,59%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 2,86% naar 17,61 dollar. Een week later is het aandeel weer iets gestegen naar 18,08 dollar: een stijging van 2,67%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een daling met 2,59% naar 9,02 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 9,04 dollar en is het aandeel dus 0,22% gestegen.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 8,65 dollar na een lichte stijging van 0,46% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 8,60 dollar waard: een lichte daling van 0,57%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 8,15 waard na een stijging van 11,49%. Het aandeel is sinds dien weer gaan stijgen en staat nu op 8,00 dollar: een daling van 1,84%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 3,91 dollar per aandeel. Vandaag is het 4,47 dollar waard: een stijging van 14,32%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Greenlane grootste winnaar van de week

Met de minimale verschillen her en der, is Greenlane met een 14,32% toename de grootste winnaar van de week.