Hennepthee van de Lidl winnaar Hennep product van het jaar 2021

De hennepthee van de Lidl heeft gewonnen in de Cannabis Industrie Awards 2021 categorie Hennep product van het jaar.

0
Hennepthee Lidl product van het jaar 2021
- Advertentie -

Een record aantal mensen heeft gestemd voor de Cannabis Industrie Awards 2021. In één maand zijn 3.871 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 6-10 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag de hennepthee van de Lidl, winnaar in de categorie Hennep product van het jaar.

Hennep product van het jaar 2021: hennepthee van de Lidl

De hennepthee van het Sloveense bedrijf Mogota die de LidL in ons land verkocht haalde het nieuws door een terugroepactie van de supermarktketen in augustus 2021. De thee zou ‘een verhoogd gehalte aan THC’ bevatten. Inmiddels een gewild collectors item.

De verkiezing tot winnaar is dan ook voornamelijk ludiek. Wil de Lidl namelijk wel thee die binnen de regeltjes past en die ook nog eens van Nederlandse bodem komt, kunnen ze beter de thee van de Startup van het jaar 2021 Dutch Harvest inslaan en verkopen.

Hennepthee_Lidl_Mogota_Foto_Derrick_Bergman_3766
Foto: Derrick Bergman

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Dit jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen. Voor het eerst wordt er ook een persprijs uitgereikt, De Groene Griffel, voor de beste journalistieke productie over cannabis van het jaar.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards zijn mede mogelijk gemaakt door Greenlane, Dutch Leaf, Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN), Highlife magazine en Bond van Cannabis Detaillisten (BCD).

Cannabis Industrie Awards 2021