High Tide (NASDAQ:HITI) gaat white label concentraten en edibles samenwerkingen aan

Volgens de voorwaarden van de overeenkomsten zullen Heritage en LOOSH High Tide's "Cabana Cannabis Co." produceren, waaronder shatter en THC-gummies.

0
high tide white label concentraten edibles
Via High Tide / PR Newswire
- Advertentie -

High Tide Inc. (NASDAQ:HITI) kondigde gisteren in een persbericht twee white label-partnerschappen aan met Heritage Cannabis Holdings en Loosh Inc. Volgens de voorwaarden van de overeenkomsten en in afwachting van goedkeuring, zullen Heritage en LOOSH High Tide’s “Cabana Cannabis Co.” produceren, waaronder shatter en THC-gummies, respectievelijk voor distributie in Ontario, Manitoba, Saskatchewan en Alberta, met het potentieel om te zijner tijd uit te breiden naar andere Canadese rechtsgebieden.

Canada reguleerde edibles en concentraten onder de noemer ‘Cannabis 2.0’ een jaar nadat de legalisering en regulering van cannabis in ging in 2018, namelijk pas in oktober 2019. Sindsdien werd er voor het eerst sinds de invoering van de legalisatie in 2018 meer legale wiet verkocht dan illegale wiet in Canada in Q3 2020.

Reacties management High Tide, Heritage Cannabis en LOOSH Inc

“Ik ben verheugd om de nieuwe white label-uitrol van High Tide aan te kondigen, die al geruime tijd in de maak is. We hebben een weloverwogen aanpak gevolgd bij het lanceren van onze eigen huismerkproducten gezien het overaanbod aan biomassa van het merk op de Canadese markt. Dat is waarom we voorzichtig te werk gaan door een intrede te doen in de 2.0-categorie die veel minder druk is”, zegt Raj Grover in het persbericht, President en Chief Executive Officer van High Tide. “We zijn ook in onderhandeling met Canadese gelicentieerde producenten om geselecteerde producten uit de FABCBD-catalogus in ons winkelnetwerk te brengen en kijken ernaar uit om te zijner tijd uit te breiden naar andere categorieën naarmate de marktdynamiek evolueert.”

“(…)weloverwogen aanpak gevolgd bij het lanceren van onze eigen huismerkproducten gezien het overaanbod aan biomassa(…)”

“High Tide is een van de toonaangevende cannabisretailers in Canada met een groot bereik in deze snelgroeiende markt. We bewonderen hun focus op consumenteneducatie en best-in-class retailing, en zijn trots om met hen samen te werken om High Tide-branded te krijgen producten concentreren in de handen van Canadese consumenten”, zegt David Schwede in het persbericht, Chief Executive Officer en President van Recreational Cannabis bij Heritage Cannabis. “Deze strategische relatie stelt ons in staat om onze concentraatportfolio te versterken en uit te breiden en biedt de mogelijkheid om onze samenwerking met een van de toonaangevende cannabisretailers in het land te versterken.”

“Deze baanbrekende private label-productierelatie met een van Noord-Amerika’s toonaangevende beursgenoteerde platforms is een voorbeeld van de distributiekanalen en commerciële relaties die wij bij Loosh bieden en service”, aldus Ilya Serebyrany in het persbericht, oprichter en CEO van LOOSH Inc. “We kijken ernaar uit om een verscheidenheid aan doorverkoop- en gedecentraliseerde productierelaties te ondersteunen naarmate de industrie volwassener wordt en we zijn verheugd High Tide te ondersteunen bij het uitvoeren van zijn no-capex productievereisten.”