Instituut Medicinale Cannabis en BMC organiseren 8 juni een symposium

Het Instituut Medicinale Cannabis en het Bureau Medicinale Cannabis organiseren een gezamenlijk symposium op 8 juni in Den Haag.

0
Stichting Instituut medicinale cannabis bedrocan
- Advertentie -

Stichting Instituut Medicinale Cannabis, vorig jaar opgericht door Bedrocan en partners, gaat een eerste symposium organiseren in samenwerking met het Bureau Medicinale Cannabis (BMC) op aanstaande woensdag 8 juni in de Hoftoren in Den Haag.

Instituut Medicinale Cannabis en Bureau Medicinale Cannabis organiseren gezamenlijk symposium

Op de website van de stichting valt te lezen:

‘Het doel van het symposium is het bij elkaar brengen van partijen in Nederland die direct of indirect in aanraking komen met medicinale cannabis. Naast de huidige stand van zaken in wetenschap en toepassingspraktijk, zal worden ingegaan op toekomstige ontwikkelingen.

Voor professionals in de zorg biedt het symposium praktische handvaten, een overzicht van kennispartijen, informatie op het gebied van beschikbare producten op basis van medicinale cannabis en informatie hoe met deze producten om te gaan.’

Het symposium vindt plaats van 09.00-17.00 in de Hoftoren in Den Haag. Op het programma staan interactieve presentaties, lancering kijksluiter, wetenschapspresentaties en rondetafelsessies.

Ter informatie, bijvoorbeeld hoe je je kan aanmelden, is er een PDF te downloaden.

Cannabis Industrie Awards 2023